Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Krcić: Jovani Marović u Srbiji trebalo da prostru crveni tepih s obzirom na njeno učešće u potpisivanju Temeljnog ugovora

On je kazao da potpuno podržava inicijativu da Vlada Crne Gore uputi protestnu notu Vladi Srbije zbog uskraćivanja gostoprimstva Marović

Dugogodišnji novinar Esad Krcić poručio da je, a komentarišući to što je bivšoj ministarki evropskih integracija Jovani Marović zabranjen ukazak u Srbiju, trebalo da joj prostru crveni tepih s obzirom na njeno učešće u potpisivanju, kako kaže, tzv. Temeljnog ugovora.

On je kazao da potpuno podržava inicijativu da Vlada Crne Gore uputi protestnu notu Vladi Srbije zbog uskraćivanja gostoprimstva Marović.

Krcić se oglasio na Facebook-u nakon što bivšoj ministarki evropskih integracija nije dozvoljen ulazak u Srbiju, zbog, kako je navedeno, zaštite bezbjednosti Republike Srbije i njenih građana.

“S obzirom na njeno učešće u potpisivanju tzv. Temeljnog ugovora, kojim je kulturno-istorijsko blago Crne Gore, koje je dio nacionalnog identiteta Crnogoraca, ali i imovina basnoslovne materijalne vrednosti (zajedno sa grobovima predaka) predata u ruke upravo Srbije, trebalo je da joj prostru crveni tepih. P.S. Koliko je perspektiva Marović iščašena, govori i njena reakcija kojom zahvaljuje Srbiji što je čini heroinom. Žalosno je što gospođa i dalje odbija da se suoči sa sopstvenim moralnim posrnućem”, napisao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jorgos
24.08.2023-13:44 13:44

Držači mikrofona počeli da bistre politiku. Ima nas …

RIR
24.08.2023-14:10 14:10

BRAVO ESADE LEGENDO ! -tako je !
/ gledali smo SJAJNI intervju sa Tobom na Gradskoj Tv/
zdravo bio i veseo !
Ti si ČOVIJEK koji voli CG i njenu istoriju !

COL
24.08.2023-14:17 14:17

Jo. Marović sigurno nije zavrijedila pažnju ali se moraju braniti principi…

dragan
24.08.2023-17:32 17:32

Svaka cast Gospodine! Respekt!