Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević: Prihvatićemo sve ljude koje delegira URA u Vladu, to očekujemo i od ostalih

Naglasio da isto važi za kolege iz koalicije “Mir ja naša nacija” Alekse Bečića i dodao da je ovo je složen proces da bi se u njemu rukovodili emocijama prema određenim ličnostima

Kandidat za poslanika koalicije Za budućnost Crne Gore Marko Kovačević je povodom kadrovskih rješenja za satav nove vlade izjavio da će koalicija kojoj pripada, imati samo jedno načelo – ispoštovati izbornu volju građana.

Marko Kovačević

“Prihvatiću one ljude koje URA Dritana Abazovića delegira na određena mjesta, bez obzira na moje emocije. Isto važi i za kolege iz svih koalicija. Nismo tu da se volimo već da radimo i da konstatujemo ujedinjenje društva, a ne da se vraćamo u sferu podjela”, napisao je Kovačević na Facebooku.

On je naglasio i da isto važi za kolege iz koalicije “Mir ja naša nacija” Alekse Bečića i dodao da je ovo je složen proces da bi se u njemu rukovodili emocijama prema određenim ličnostima.

“Jer kad bi tako bilo, sumnjam da bi npr. baš URA mogla da u potpunosti ispuni taj “emotivni kriterijum” prema predstavnicima druge dvije koalicije. Ne bi vjerovatno ni mi ostali, ali mi taj kriterijum ne postavljamo. Nismo tu da se volimo već da radimo. I da konstatujemo ujedinjenje našeg društva koje se desilo a ne da se vraćamo u sferu podjela i potenciranja razlika koje među nama postoje”, piše dalje Kovačević.

Prema njegovim riječima predsjednik GP URA i nosilac liste koalicje Crno na bijelo Dritan Abazović je dobio priliku da popravi utisak kod koalicije Za budućnost Crne Gore.

“Uostalom, kao što je Dritan Abazović dobio priliku da popravi negativne emocije koje su prema njemu zbog određenih postupaka u prošlosti postojale kod velikog broja glasača koalicije Za budućnost Crne Gore, tako tu priliku kroz zajedničko vršenje vlasti treba dati i svima drugima”, naglasio je Kovačević.

Jer će se, prema njegovom mišljenju, mnoga negativna propaganda koja je godinama i decenijama vođena protiv nekih ljudi, razbiti u paramparčad kada građani vide da su isti ti ljudi spremni da rade u njihovom interesu.

“Samo dobra volja i nema potrebe da se plašimo. Ova je zemlja konačno slobodna”, zaklučio je Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve