Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Kovačević: Možemo reći slučajnom premijeru da smo sve ispratili što se tiče njegove Vlade

Prema njegovim riječima, uvidjeli smo da je ta Vlada usporila svojim postupcima evropski put, sprovodila agendu tuđe države i ništa nije uradila na poboljšanju uslova života mladih i građana ove države

U obraćanju povodom prvih i vjerovatno posljednjih sto dana rada Vlade Abazović – Joković premijer je istakao određene rezultate za koje misli da će ga spasiti od definitivne političke propasti i dodao : ,, ne znam da li ste sve ispratili ” , poručio je Malik Kovačević, izvršni koordinator Kluba 21.

“Možemo reći slučajnom premijeru da smo sve ispratili što se tiče njegove Vlade. Ponavljam sve, jer se od iste očekivalo da u povoljnijim geopolitičkim uslovima za Crnu Goru, po ubrzanoj proceduri uvede našu zemlju u EU. Umjesto toga, prateći sve što su radili, uvidjeli smo samo suprotno”, laže Kovačević.

Prema njegovim riječima, uvidjeli smo da je ta Vlada usporila svojim postupcima evropski put, sprovodila agendu tuđe države i ništa nije uradila na poboljšanju uslova života mladih i građana ove države.

“Zato neka se premijer mane snimanja videa i zamagljivanja očiju javnosti jer su i on i njegova partija dio ne baš svijetle političke prošlosti ove zemlje”, zaključio je Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve