Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Kovačević će biti saslušan 4. avgusta: Nije slučajno da dobijem poziv iz tužilaštva na godišnjicu Oluje

Tužilaštvo je podnijelo krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je povrijedio ugled Crne Gore

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević na Fejsbuku je napisao da je dobio poziv za saslušanje u tužilaštvu zbog navodnog neprimjerenog gesta tokom intoniranja himne Crne Gore na događaju u Nikšiću.

On tvrdi da mu je poslata skrivena poruka iz tužilatva time što je saslušanje zakazano za 4. avgust na godišnjicu Oluje.

Tužilaštvo je podnijelo krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je povrijedio ugled Crne Gore.

“Da ništa nije slučajno pokazuje i činjenica da sam u tužilaštvo pozvan da dođem baš 4. avgusta na godišnjicu egzodusa Srba u Oluji”, poručio je Kovačević.

Nadležni treba da utvrde da li je Kovačević prilikom intoniranja himne, na svečanosti povodom godišnjice rada Resursnog centra u Nikšiću, namjerno pokazao srednji prst.

“Nekada je ovakve poruke slao Duško Marković, a sada ih šalje tužilaštvo. Osvježilo je”, naveo je on objavi na Fejsbuku.

On je demantovao da je u položaju njegove ruke bilo skrivenih namjera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Boris
08.07.2023-13:10 13:10

Džabe ti pravdanja gade.
Oluja haaaa
Oluja ti u mozak plaćenički.
Izdano crna!!

openbalkOn
08.07.2023-14:27 14:27

a zamislite da je dobio poziv 19. jula..bilo bi a što na dan Svetog prepodobnog Sisoja Velikog koji je u serbskom narodu izuzetno poštovan i cijenjen kao zaštitnik svih prsta na ruci pogotovo srednjeg..

Rakokovacevic
08.07.2023-15:31 15:31

Nemo tako moj Rako…. Kakve veze to ima sa Duskom? Mada je Milo kriv sto je ova vrucina udarila to si u pravu.Slusaj bre vi ili ste ludi ili bezobrazni ili izdajnici ili sve zajedno a sigurno niste nirmalni kad se ovako ponasate…. A oni sto ve izglasase su gori od vas!