Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kotor: Skupštinska većina odlučila da Jokića smijeni po drugi put

Odbornici DPS-a, SD-a, LP-a, HGI-ja i odbornice Brune Lončarević odlučili su, na sastanku održanom 19. juna, da se nastavak XIX sjednice Skupštine opštine  Kotor održi u ponedjeljak, 24. juna u 10 sati

Nakon odluke predsjednice SO Kotor Dragice Perović da ne zakaže nastavak XIX sjednice na kojoj bi se raspravljalo o razrješenju predsjednika opštine Vladimira Jokića, reagovala je skupštinska većina.

Odbornici DPS-a, SD-a, LP-a, HGI-ja i odbornice Brune Lončarević odlučili su, na sastanku održanom 19. juna, da se nastavak XIX sjednice Skupštine opštine  Kotor održi u ponedjeljak, 24. juna u 10 sati.

Sjednica će se održati u skupštinskoj sali palate Bizanti .

Uz poziv za sjednicu skupštinska većina od 17 odbornika je dostavila i prijedlog Odluke o razrješenju predsjednika opštine Vladimira Jokića.

Podsjetićemo da je 25. marta ove godine predsjednici SO Dragici Perović predata inicijativa za razrješenje predsjednika opštine Vladimira Jokića.

Inicijativu je potpisalo 18 odbornika, a za stavljanje ove tačke na dnevni red bilo je potrebno 11 potpisa odbornika lokalnog parlamenta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve