Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Koprivica: Ako Đurović ne podnese ostavku to će biti jasan znak da je SNP u vječnom zagrljaju sa DPS-om

Sjećate se kad ste zajedno sa DPS-om glasali i vi i URA četiri identična kandidata, odbijajući dijalog i dogovor sa pobjednicima izbora

– Žao mi je što gospođa Danijela Đurović poslije 100 neslavniih DPS dana vlasti nije savladala proceduru izbora članova Sudskog savjeta, te što je zaboravila da je zajedno sa URA blokirala izbor sudija Ustavnog suda – naveo je u saopštenju Momo Koprivica, potpredsjednik i poslanik Demokrata.

“Gospođo Đurović, postupak pred Odborom za politički sistem, pravosuđe i upravu po pitanju izbora članova Sudskog savjeta je završen.

Sjećate se kad ste zajedno sa DPS-om glasali i vi i URA četiri identična kandidata, odbijajući dijalog i dogovor sa pobjednicima izbora.

Sve ovo ide u prilog našem pozivu da gospođa Đurović svojom ostavkom raskine koalicioni aranžman SNP-a sa DPS-om i omogući primjenu danas potpisanog Sporazuma. Jedna fotelja ne smije biti prepreka da se izborna volja građana od 30. avgusta realizuje.

Ukoliko gospođa Đurović isto ne učini, to će biti jasan znak da je SNP u vječnom zagrljaju sa DPS-om”, naveo je Koprivica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Oftamolog
03.09.2022-01:27 01:27

Kako kaze “`pobjednicka vecina”. Kakva?
Jeste li napravili koaliciju prije izbora ? Niste . Nego sta? Iskoristili nedoreceni izborni zakon pa skrpili vecinu i sada maltretirate cijelu CG sa svojim budalijama koje ppl as smaslom nebi..Ovako mize do sudnjeg dana preslagivat i namjestat prije svega lopovstinu i platu. Aj sad zavrnite jos jedno zafuzenje od milijardu da se okrepite. I
I ibrik na vodu ide dok se ne razbije. Sram i stid Predsjednika kad tolerise ovu uzurpaciju svega.

Tara
03.09.2022-11:53 11:53

Koprivica iz Zupe je veliki cetnik i antidrzavnik..neopisivi srbijanski ekstremista..mrzi sve sto je crnogorsko..Pitam se zasto smo dozvolili da u CG vladaju antidrzavnici..????
Drzava je kriva..