Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Konjević: Građani i privreda nisu dužni da trpe ponašanje odlazeće Vlade, ugledajmo se na Hrvatsku

''Građani i privreda nijesu dužni da trpe neodgovorno ponašanje odlazeće Vlade i dijela dosadašnje parlamentarne većine''

Predsjednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević je poručio da građani i privreda nijesu dužni da trpe neodgovorno ponašanje odlazeće Vlade i dijela dosadašnje parlamentarne većine.

“Tako se to radi kada država ima odgovornu Vladu i kada Parlament nije talac onih, koji zbog fotelja, hoće da “zamrznu” njegov rad. Građani i privreda nijesu dužni da trpe neodgovorno ponašanje odlazeće Vlade i dijela dosadašnje parlamentarne većine. Ugledajmo se na Hrvatsku”, napisao je Konjević na Twitteru.

Ranije danas Sabor Hrvatske je jednoglasno izglasao da se smanji PDV na niz proizvoda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
25.03.2022-16:58 16:58

Pa Rasko, htino sazovi sjednicu Skupstine CG sa parlamentarnom vecinom i izglasajte mjere u korist gradjana Crne . Ko tebi i parlamentarnoj vecini smeta da to uradite? Nego ti nama sao saopstavas kako bi trebalo. Usput da te pitam, zasto nova parlamentarna vecina nije podnijela krivicnu prijavau protiv onih koji su izazvali i dalje odrzavaju blokadu parlametna, nego im to dozvoljava i moli “uvazenog kolegu” Strahinju Bulajica da zakaze sjednicu Parlamenta? Jeli to na Vas djeluje prijetnja nestrucnjaka , pravnog i tehnickog, profesionlnog parazitskog nadri-politicara Predraga Bulatovica, da ce oni protiv onog ko sazove sjedicu Skupstine CG biti pokrenuta krivicna… Pročitaj više »

Bot
25.03.2022-17:15 17:15

Raško Konjević preleće u Demokrate, ali mu je još dobra ova priča.