Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kolić: DPS će povući Zakon o slobodi vjeroispovijesti, opozicija diktira tempo

,,Krajnje je žalosno da se jedan mladi čovjek poput Nikole Rakočevića služi neistinama i jeftinim manipulacijama u koje ni sam ne vjeruje''

Budite sigurni da će biti i Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, i tehničke vlade, i rada na stvaranju uslova za prve slobodne i poštene izbore. A prije svega toga ćete, naravno, povući sramni Zakon o slobodi vjeroispovijesti. Ovog puta opozicija diktira tempo, poručio je danas poslanik Demokratske Crne Gore, Dženan Kolić.

Dženan Kolić

Kolić je, reagujući na izjave šefa poslaničkog kluba u Skupštini Crne Gore Nikole Rakočevića kazao da o tome koliki je strah u političkoj cmizdri organizaciji kakva je DPS, najbolje svjedoči činjenica da su sve učinili kako bi blokirali rad Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

“Kako nijesu imali odgovor na 200 rješenja Demokrata i 16 zakonskih projekata, posegli su za starom ideološkom mantrom na osnovu koje 30 godina vladaju, svađaju i unose razdor i nemir među braćom svih vjera i nacija”, istakao je Kolić.

Kako je dodao, krajnje je žalosno da se jedan mladi čovjek poput Rakočevića služi neistinama i jeftinim manipulacijama u koje ni sam ne vjeruje.

Poslanik Demokrata naglasio je da su pokazali i DPS-u i njegovim trodecenijskim pomagačima kako složno i bratski čuvaju jedni druge.

“Kako Albin čuva Dragana, Momo Štjefana, a Marko Roberta. Pokazali smo da su vaše svađe, podjele i mržnja nemoćne pred snagom i slogom ljudi svih vjera i nacija koji čine Demokratsku Crnu Goru”, zaključio je Kolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve