Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević: Spajić da se uključi u pregovore o razgraničenju ili će DNP napustiti koaliciju u Podgorici

''Gradonačelnica Olivera Injac izgleda nema vremena'', rekao je Knežević

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević pozvao je premijera Milojka Spajića da se uključi u rješavanja problema razgraničenja Glavnog grada i Opštine Zeta.

“Gradonačelnica Olivera Injac izgleda nema vremena”, rekao je Knežević, prenosi portal Analitika.

Poručio je da ukoliko ne dođe do dogovora, DNP će napustiti lokalnu vlast u Podgorici.

“I na državnom nivou ću preispitati učestvovanje DNP u vlasti ako se ne riješe probleme građana Zete”, istakao je Knežević.

Predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović je rekao da su na pregovorima s Glavnim gradom tražili ono što je precizirano u odluci Vlade u avgustu 2022.

“Zašto Glavni grad ne poštuje zakone Crne Gore. Botun i Cijevna su nedvosmisleno u Opštini Zeta. Ostavili su nam bazen crvenog mulja, asfaltne baze… A sve što je vrijedno žele da uzmu Zeti”, rekao je Asanović.

On je naveo da je nekoliko međunarodnih kompanija među kojima su Lidl i Nelt, izrazilo namjeru da otvori objekte u Opštini Zeta.

“Ovo će biti moj posljednji mirni apel Glavnom gradu jer ćemo biti prunuđeni da radikalizujemo našu borbu”, poručio je Asanović.

Skupštine Zeta Nebojša Domazetović je rekao da je Zeta tokom proteklih decenija uništena i da je danas “puna ekoloških bombi”.

“Prešli ste svaku mjeru, nemojte da testirate strpljenje građana Zete”, poručio je Domazetović funkcionerima Glavnog grada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Backovic E.
18.01.2024-14:53 14:53

Izgleda da bi Milankce od Zete da napravi Srpsku autonomnu oblast, koja bi se zvala…recimo srpska SAO Srpska Zeta. Nije da on to nebi i htio….ali malo je macku govedja glava. No ne treba spavati. Ako smo na ovim balkanskim prostorima trebali nesto da naucimo jeste da je sve moguce. Sjetimo se samo kojekakvis velikosrpski zamisljenih SAO, kojekakvih srpskih republika…..ali da bi to ostvarili velesrbi su morali istrijebiti neke druge…..i sve to je kulminiralo presudjenim genocidom. U ovskvom scenariju velesrbi bi morali istrijebiti crnogorce! E to nece moci, nisu to uspjeli ni mnogo, mnogo mocniji od ovoe sake jada i… Pročitaj više »

RIR
18.01.2024-18:58 18:58

…oce Pipun od Zete da mu pripane Aerodrom pa uinat da postane Sv.Sava ili Milos Obilic ili neki Srpski iz “velicanstvene” srpske istorije …Njih za drugo nije briga “crknite puknite” nek sve propadne …! SAMO U INAT !

Plamenac
20.01.2024-05:46 05:46

Ako vec vise volis drugu drzavu Pipune zasto se ne odselis tamo???Crnogoske zemlje mozes sa sobom ponijeti samo onoliko koliko stane na opanke Pirocance koje toliko volis…Nekakvu SAO Zetu zaboravi