Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević objavio tajni dokument: Sa Andrijom Mandićem bio pod mjerama

Predsjednik DNP-a i jedan od funkcionera DF-a Milan Knežević objavio je danas na Tviteru tajni dokument koji, kako tvrdi, dokazuje da su on i lider Nove Andrija Mandić bili pod mjerama tajnog nadzora

Predsjednik DNP-a i jedan od funkcionera DF-a Milan Knežević objavio je danas na Tviteru tajni dokument koji, kako tvrdi, dokazuje da su on i lider Nove Andrija Mandić bili pod mjerama tajnog nadzora.

“Kakav divan osjećaj kad znaš da živiš u uređenoj državi u kojoj te ANB prisluškuje po trajnom nalogu.

Ima posla ko oće da radi!”, navodi se u tvitu Kneževića koji možete pogledati OVDJE

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dara
03.11.2022-14:31 14:31

Kneze kako si ti mene cudan sve koji oce da uniste DRZAVU mora se postpati po zakonu i ustavu a svi znamo ste ste htjeli ucinjet !Normalno da te razumijemo da se cudis to ne pali kod ANB-Pusti ti njih nek rade svoj posa zato i primaju platu -nijeste od onih pa da volite tudjinu-!!!!

Tara
03.11.2022-14:44 14:44

To je sasvim normalno da su pod nadzorom..oni su poznati antidrzavnici..a sto je najgore Puc..na CG..od strane istih…Mene cudi.da su oni jos uvijek slobodni..kao da se nista nije desilo..

RIR
03.11.2022-15:59 15:59

…kao čudi se — a da je Državni udar pokušan/u organiz.četn.vojvode i zvanog Pipuna /potvrdile Americke obavješt.službe pa čak i SRB /pa se povukla/
Morali su vas pratiti pa i sad naročito, vi ste štetočine i svaštačine u CG…
čudo da nijeste u Spuž /u KPD /