Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević: Milatović će morati da nađe umjerenije formulacije ako misli da sarađujemo

Knežević kazao kako bi Jakov Milatović trebalo najprije da posjeti Beograd nakon što stupi na dužnost predsjednika

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je kako bi Jakov Milatović trebalo najprije da posjeti Beograd nakon što stupi na dužnost predsjednika.

“Čini mi se da bi trebalo prvu pobjedu da obavi u Beogradu, a da se onda opredjeljuje za Brisel ili Ljubljanu. Ovako mi se čini da je MIlatoviću, sa svakim novim intervjuom, Beograd sve dalja destinacija”, naglasio je Knežević.

On je, gostujući na Adriji, kazao kako posjeta Beogradu ne znači da se odatle dobijaju instrukcije, već da bi ona trebalo da proistekne iz toga što je Srbija Crnoj Gori najbliža država.

Milatović, kako je dodao Knežević, treba da uvaži to i što ga je on glasao, te da bude predsjednik svih građana Crne Gore.

“Recimo, mora da uvaži činjenicu da je ne priznajem Kosovo i da meni Beograd – ako ne bliži a jeste bliži – nije dalji od Brisela, Ljubljane, Zagreba i Tirane. Moraće da nađe umjerenije formulacije ako očekuje da imamo saradnju u narednom periodu”, zaključio je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Fatmir
07.04.2023-22:18 22:18

Knez sto se ti nijesi kandidovao i pobijedijo ?Nemoj ti njega koji je bar 20x skolovaniji i ucis sta treba a sta ne treba ko mu je blizi a ko dalji !On ce da DF -URA- DEMOKRATE POCERA U PROSLOST zivi bili pa vidjeli ima 11 juna da vas opuha ka TORNADO !

Katarina
08.04.2023-00:13 00:13

Vi mu vise nista ne trebate.Ponovo ste gubitnici.