Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Klub odbornika DPS-a predao inicijativu Skupštini opštine Zeta za smjenu Markovića

''Povod za inicijativu jeste podrška koju je na društvenoj mreži uputio Vojislavu Šešelju povodom skandaloznog izdavanja njegove knjige u kojoj na mizogin i fašistički način vrijeđa Draginju Vuksanović Stanković'', saopšteno je iz Kluba odbornika DPS Zeta

Klub odbornika DPS Zeta predao je u skupštinsku proceduru inicijativu za smjenu potpredsjednika Opštine Zeta Aleksandra Markovića.

”Povod za inicijativu jeste podrška koju je na društvenoj mreži uputio Vojislavu Šešelju povodom skandaloznog izdavanja njegove knjige u kojoj na mizogin i fašistički način vrijeđa Draginju Vuksanović Stanković”, saopšteno je iz Kluba odbornika DPS Zeta.

Kako su kazali, iako i u neformalnim razgovorima, a i formalnoj inicijativi nijesu dobili podršku od klubova odbornika Demokrata i SNP-a, očekuju da će oni promijeniti svoj stav i podržati prijedlog jer su kako navode, prethodno, makar deklarativno, osudili ovaj skandalozni gest.

“Kako bi inicijativa bila uvrštena u dnevni red potrebna je njihova formalna podrška, te stoga ne želimo da vjerujemo da će dopustiti da izostankom svoje podrške ovako skandalozno ponašanje predsjednika opštine ostane nekažnjeno”, navode u saopštenju.

Iz Klub odbornika DPS Zeta poručili su da, najiskrenije vjeruju da će, prije svega koleginice odbornice iz ovih redova, uticati na svoje kolege da se ovim činom suzdržavanja od podrške inicijativi svrstaju u red onih koji podržavaju ovakve gestove.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve