Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Kljajić: Gradićemo naše Berane kao moderan građanski i evropski grad

''Znamo da će građani u našem izbornom programu prepoznati razvojne šanse Berana, zato opravdano i očekujemo ogromnu podršku sugrađana našoj listi na izborima 27. marta'', rekla je Kljajić.

Na završnoj konvenciji izborne liste „Da, za Berane i Crnu Goru“ nositeljka i poslanica Lidija Kljajić istakla je da je ponosna što se nalazi na njenom čelu i ocijenila da listu čine obrazovani, sposobni, iskusni i mladi ljudi koji su spremni da daju doprinos ekonomskom razvoju i stvaranju boljih uslova u građanskim Beranama.

“U mandatu koji je pred nama kao odgovorna lokalna vlast na temeljima antifašističkih vrijednosti Ivangrada njegujući kulturu različitosti gradićemo naše Berane kao moderan građanski i evropski grad. Koristeći sve raspoložive potencijale naše opštine kako ljudske tako i prirodne, a u cilju poboljšanja uslova i kvaliteta života svih naših žitelja, sprovodićemo odgovorno izborni program koji nudimo našim uvaženim sugrađanima“, poručila je poslanica DPS.

Ona je saopštila da je izborni program koalicije DPS–SD–BS–LP realan, ostvariv i da je u interesu svih građana.

“Program garantuje ubrzan razvoj našeg grada, a ekonomija je jedan od naših prioriteta pa smo joj i posvetili posebnu pažnju. Znamo da će građani u našem izbornom programu prepoznati razvojne šanse Berana, zato opravdano i očekujemo ogromnu podršku sugrađana našoj listi na izborima 27. marta“, rekla je Kljajić.

Takođe, iskoristila je priliku i sve sugrađane koji imaju pravo glasa, pozvala da podrže listu koju predstavlja.

“Mi ne mrzimo nikoga, mi sa komšijama pravimo koaliciju. Da, za Berane i Crnu Goru“, zaključila je Lidija Kljajić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve