Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kaluđerović Kneževiću: Molbu za liječenje djeteta zloupotrebljavaš u političke svrhe, obraz ti, nažalost, ne smeta

Kako dodaje, razumije da je u politici sve dozvoljeno, ali je smatrala da ima i nešto iznad toga

Ispostavilo se, nažalost, da si prava adresa za odgovornost za prijetnje i uvrede kojima sam, ničim zasluženo, izložena. Kažem – nažalost, jer je čitava moja porodica već više decenija meta napada i pritisaka isključivo iz politički motivisanih razloga – navodi se u odgovoru predsjednice OO SNP Golubovci, Slađane Kaluđerović, na reagovanje Milana Kneževića.

”Ne želeći da diram u doboke rane moje porodice – hapšenja, diskriminacija, ucjene…navešću samo svoj primjer – iako sam bila đak generacije, lučonoša, diplomirala na državnom fakultetu sa prosjekom 9 – dobila sam otkaz, jer sam bila politički nepodobna. Vjerovala sam da je, nakon izbora od 30. avgusta 2020. godine, završeno vrijeme progona i šikaniranja političkih neistomišljenika. Očigledno sam se prevarila, a da taj osjećaj bude još gori doprinosi saznanje da iza nastavka političke hajke na moju porodicu stoje osobe za koje sam mislila da su nam prijatelji”, kazala je Kaluđerović.

Kako dodaje, razumije da je u politici sve dozvoljeno, ali je smatrala da ima i nešto iznad toga.

”Za tebe, očigledno nema. Ništa ti nije sveto – ni prijateljstvo, ni principi, ni porodica, ni Zeta, ni Crna Gora… Mogla bih, nažalost, da nabrajam još dugo, jer ti je politička halapljivost toliko zamutila sve ljudske horizonte da čak i molbu za liječenje djeteta zloupotrebljavaš u političke svrhe. Nisko, da ne može niže. Ali, obraz ti, nažalost, ne smeta.

Kažeš – sve je mogao da riješi jedan telefonski poziv. Možda ti tako funkcionišeš – na poziv, ali nijesmo svi isti. Neki od nas imaju političku, ali i ljudsku kičmu, pa ne mijenjaju stavove i principe nakon jednog poziva. Da nije tako ne bi, Milane, na mjesta koja je po čuvenoj dubini dobila tvoja partija ti postavljao ni manje ni više nego kadar DPS-a”, ističe Kaluđerović.

Kako Kaluđerović dalje navodi, Kneževićeva verzija razgovora o koalicionom nastupu na prošlim lokalnim izborima je dokaz da se lider DNP-a ”odavno rastao sa istinom”.

”Zaboravljaš da si mi ponudio da na izbore nastupim mimo SNP-a, odnosno da na zajedničkoj listi budem ispred nekog kandidata iz SNP-a. Tada sam ti, pred više svjedoka, kazala – na izborima ću učestvovati kao kandidat isključivo u ime SNP-a!

Sa mojim stavovima, i 2018. i 2022. godine su upoznati i predsjednik i potpredsjednik SNP-a, kao i cijeli Glavni odbor”, navodi Kaluđerović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zbori istinu
01.08.2022-00:09 00:09

Naprotiv, ti si zloupotrijebila svaki njegov dobar gest i svu pomoć ovoga svijeta, koju ti je pružio!!! Sad sebi još daješ za pravo da njemu objašnjavaš da si ti ,,progonjenja”, dok istovremeno u saradnji sa onima koji su te progonili, ko hijena napadaš, baš njega ne bi li zaradila to malo političkih poena!

Sa sobom
01.08.2022-00:32 00:32

Sve si o sebi rekla. Njega znamo kao čestitog i ti se naðe za obraz da ga prozivaš! Da je meni, koliko tebi učinio, zaduzio bi me do kraja zivota. Baš si mu zahvalna. ZA rad malo političkih poena.