Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

“That is a big problem”: Kako je bivši Dritanov lider komentarisao njegov nastup u Briselu

Neodgovorno i krajnje neprimjereno, poručio je Pajović

Darko Pajović, opozvani ambasador Crne Gore u Kini, osvrnuo se na izjavu poptredsjednika Vlade Dritana Abazovića u Briselu u kojoj, između ostalog, navodi da je da je dug prema Kini koji Crna Gora ima za auto-put, veliki problem za državu.

“Neodgovorno i krajnje neprimjereno. Diplomatski i ekonomski, veoma štetno po državu Crnu Goru”, napisao je Pajović na Tviteru.

Abazović je nekada bio član partije Pozitivna Crna Gora, na čijem je čelu bio Darko Pajović.

Podsjetimo, Abazović koji boravi u posjeti Briselu, juče je kazao da je dug prema Kini, koji Crna Gora ima za auto-put, veliki problem za državu.

“Da, to je veliki problem, dobili smo kredit od milijardu dolara, koji predstavlja jednu trećinu ukupnog duga koji je direktno povezan sa Kinezima. Pitamo vas da nam pomognete, da otkupite kredit u nekoj od evropskih banaka i da vratite novac. To bi bilo rješenje Crne Gore kojim bi zaustavila uticaj Kine”, rekao je Abazović tokom posjete Odboru za spoljnopolitičke poslove Evropskog parlamenta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Andjela
18.03.2021-16:42 16:42

Posao mali pendrek u svijet i obrukao se ,savjetovao se sigurno sa Adzicem dje im je najdalja relacija bila Pg, Ulcinj! Toliko o ovim ,,svjetckim,, putnicima!

Donji i Gornji kraj
18.03.2021-16:55 16:55

Mi Darku Pajoviću sa komsijama tepamo Daro.Neki dalji rođaci iz Vojvodine Darojko. Zahvalni za njegov darovani glas mi smo ta put uzkliknuli E VIVA DARO, a nasi daljni rođaci iz Savina sela i iz Lovćenca iz Srbije E VIVA Darojko.

Miro
18.03.2021-18:15 18:15

Teško je pomenuti Abazovica i suzdržati se od ružnog komentara.