Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

KADAR MILATOVIĆA Predsjednik opštine Danilovgrad Aleksandar Grgurović podnio ostavku na sve funkcije u PES-u

Zahvalio je svim članovima Pokreta na podršci, saradnji i povjerenju i poželio im puno uspjehana ličnom i profesionalnom planu

Član Glavnog odbora i Predsjedništva Pokreta Evropa sad i predsjednik Opštine Danilovgrad Aleksandar Grgurović napustio je partiju Poket Evropa sad, potvrđeno je medijima.

On je podnio ostavku na sve funkcije u PES-u. Grgurović važi za vrlo blisku osobu predsjednika Crne Gore Jakov Milatovića.

Razlog za ostavku je, naveo je Grgurović, neslaganja sa odlukama vrha partije. Kako je istakao, ta neslaganja su narušila njegovu vjeru u demokratske principe i vrijednosti na koje su se obavezali prilikom osnivanja partije.

– Ne mogu zanemariti uspjehe koje smo postigli, kako na državnom tako i na lokalnom nivou, ni činjenicu da smo kao Pokret na sva tri izborna ciklusa ostvarili značajne rezultate u Danilovgradu, rekao je on.

Zahvalio je svim članovima Pokreta na podršci, saradnji i povjerenju i poželio im puno uspjehana ličnom i profesionalnom planu.

– Ova odluka nije kraj moje borbe za pravedniju i demokratskiju Crnu Goru, istakao je on, dodajući da će se fokusirati na unapređenje i poboljšanje uslova života u Danilovgradu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve