Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Kabinet premijera: Ne brukajte se i odgovorite na postavljena pitanja

''Komični su i tragični očajnički pokušaji nevještog portparola DPS-a da skrene temu sa Pandora papira''

Iz Kabineta predsjednika Vlade reagovali su na saopštenje portparola DPS-a, Miloša Nikolića.

Reagovanje Kabineta prenosimo integralno.

“Komični su i tragični očajnički pokušaji nevještog portparola DPS-a da skrene temu sa Pandora papira, te odbrani skriveni i (izvjesno) nelegalno stečeni kapital svoga gospodara. Uzaludan trud. Naročito kada to radi potežući obračune profita za godinu kada je premijer Krivokapić bio na čelu Vlade – tačno 27 dana, od 4. do 31. decembra.

Stoga preporučujemo uspaničenoj kriminalnoj kasti: ne brukajte se i odgovorite na postavljena pitanja”, navodi se u reagovanju Kabineta premijera Krivokapića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Walter
05.10.2021-10:20 10:20

Đukanović je registrovao firmu dok nije bio na vlasti,isto tako nije otvorio račun,što znači da nije bilo prometa preko te firme i trusta.Ova vlast kaže “Mi smo pošteni” a “Oni su lopovi” i to je sve što će ostati posle i ove MANS afere.Ovo nije borba protiv Đukanovića ,ovo je borba za :za milione tona boksita ,za milione tona cinka ,za milione tona uglja koji treba evropskim rekonstruisanim elektranama,za ko zna koliko nafte,za elektranu Komarnica,za elektrane na Morači,za Veliku Plažu,za Solanu i tako redom.Evropi ne odgovara da mala zemlja i da mali broj stanovnika bude enormno bogat sa ovolikim bogatstvom.Zato… Pročitaj više »

Sudija
05.10.2021-10:30 10:30

Svako nek odgovara za svoje prevare a ono sto je najgore je da svako mora odgovarat za trovanje i ranjavanje NA CETINJU SVOJIH GRADJANA to je MILIJON  X GORE OD IKAKVE PRONEVERE ZDRAVLJE SE NICIM NE UPOREDJUJE  i mnogo mnogo vece ste vi zlo nacinjeli CG nego bilo ko fala bogu pa ce tuzilastvo radit svoj posao a MILO CE VAZDA BIT U SRCIMA NASIM!!!

terribile
05.10.2021-15:47 15:47

1. SRAMOTNO, jer ovako ne komunicira niti jedan premijer u evropi !
2. u državi postoji 3-dioba vlasti i ni jedna se ne miješa drugoj u posao. Dakle, ako je nešto prouzakonito, to odrađuju organi gonjenja. Premijer ne smije niti zuba obijeliti po tom pitanju. Ali,organi gonjenja MORAJU imati stvarne dokaze i NE SMIJU postupati po medijskim napisima.