Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Kabinet Đukanovića: Joanikije nedorastao ulozi koja ga je iznenada zapala

“Njegov rječnik i “vjerodostojnost” njegovih tvrdnji najbolje govori o njemu samom”, poručuju iz kabineta predsjednika Crne Gore

Iznenađuje reagovanje administratora Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija na nedavni intervju predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića kao nekog ko nikada nije bio sudionik tih razgovora, niti mu je bilo omogućeno da njima prisustvuje. Prema tome, govori o nečemu što ne zna, i ne može znati, čemu nije bio dorastao ni tada, ni sada, saopštili su večeras iz kabineta predsjednika Crne Gore.

“Nedorastao ulozi koja ga je iznenada zapala, političkim i uličarskim rječnikom, nedostojnim za bilo koga, a kamoli za jednog vladiku”, navode u kabinetu predsjednika.

Sasvim je, ističu, jasno da je njegovo oglašavanje, iako smišljano nekoliko dana, besmisleno osim ukoliko za cilj nije imao još jači prodor na crnogorsku političku scenu, na kojoj se očigledno bolje osjeća.

“Njegov rječnik i “vjerodostojnost” njegovih tvrdnji najbolje govori o njemu samom”, poručuju iz kabineta predsjednika Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pero
11.12.2020-23:45 23:45

A to je priuceni pop sa pedagoske akademijeu Niksicu