Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Mandić sa našom podrškom prelazi u drugi krug i uvjereni smo da će pobijediti

''Mi smo imali sjednicu Glavnog odbora. SNP će podržati Andriju Mandića. Mandić sa našom podrškom prelazi u drugi krug i uvjereni smo da će biti pobjednik ovih izbora''

Socijalistička narodna partija SNP apelovala je da se ima jedinstveni predsjednički kandidat. Nažalost do toga nije došlo, ali ne vidimo i tome problem. SNP će podržati Andriju Mandića i uvjereni smo da će biti pobjednik ovih izbor, saopštio je lider SNP-a, ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade u tehinčkom mandatu Vladimir Joković.

“Mi smo imali sjednicu Glavnog odbora. SNP će podržati Andriju Mandića. Mandić sa našom podrškom prelazi u drugi krug i uvjereni smo da će biti pobjednik ovih izbora”, rekao je on na konferenciji za novinare.

Odgovarajući na pitanje da li će u slučaju da u drugi krug prođe podržati predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, Joković je kazao da je SNP odmah izrazio bojazan u kom pravcu ide taj pokret.

Milojko Spajić je rekao da je bio protiv ustoličenja Joanikija na Cetinju. Tu smo izrazili bojazan. Pa onda da ima stan, pa nema, pa prodao ženi, pa ima nema para … Veoma neozbiljno od njega. Ko god da prođe kandidata DPS-a nećemo glasati”, naglasio je Joković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lovcenska vila
01.03.2023-12:39 12:39

Ma ti se šališ. Djukanovic pobedjuje. Prihvati bice ti lakše. Tebi bas ide prodaja patika. Dečko hajde Oladi.

Pljutko
01.03.2023-13:26 13:26

Kakva karikatura od čoeka. Mizerija!