Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Joković: Izjava direktno usmjerena na nezrelo i neodgovorno ponašanje Demokrata

On je istakao da duboko saosjeća sa onima koji žele, a ne mogu da imaju djecu, jer takvih, kako kaže, ima i u svojoj rodbini

Potpredsjednik Vlade u tehničkom mandatu i predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković kazao je da nije mislio nikoga da uvrijedi izjavom da se ne može glasati za nekoga da vodi vašu djecu, ko nema svoju, “ni kučeta ni mačeta…”

– Nijesam mislio da uvrijedim bilo koga ko nema ili ne može da ima djecu, a želio bi, već sam isključivo to rekao u političkom kontekstu da klub Demokrata nema političke zrelosti i odgovornosti, što su više puta pokazali u prethodnom periodu prema budućim generacijama, odnosno prema mladim ljudima koji treba da žive u našoj državi Crnoj Gori, odnosno prema mladim bračnim parovima, kojima se ovakvim ponašanjem i ugrožavanjem standarda onemogućava kreiranje uslova da se ostvare kao roditelji – kazao je Joković u saopštenju.

On je istakao da duboko saosjeća sa onima koji žele, a ne mogu da imaju djecu, jer takvih, kako kaže, ima i u svojoj rodbini – naglasio je Joković.

– Više puta sam pomagao brojnim porodicama i pojedincima upravo u cilju rješavanja ovog problema, ali to je moja lična stvar i ne bih sa tim da licitiram.

On se izvinio svim osobama koje žele ili su željele da imaju djecu ako je ovom izjavom, koja je, kako kaže, bila direktno usmjerena na nezrelo i neodgovorno ponašanje poslaničkog kluba Demokrata, povrijedio njihova osjećanja.

– A svakako ni najmanju namjeru nijesam imao. Neka se srame oni koji su izjavu zloupotrijebili da u svoje profiterske svrhe, ne birajući sredstva, povrijede osjećanja onih koje su stavili u ovaj kontekst – poručio je Joković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
01.09.2022-13:33 13:33

srecemi ti si psihicki poremecen to nema veze sa tvojom familijom ti si uvrijedijo citavo drustvo koje nema djecu i da nemaju mjesta u politiku jer nemaju osjecaja za mladom generacijom to jest nemaju svoje djece -ti si neskolovan i tesko mos sto razumjeti sta iz bacujes !