Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Jokić: Iz nekog kazana je poručeno da Danilović ne smije proći

Nije riječ ni samo o ugledu Gorana Danilovića,  kaže on, već i o ugledu stranke i svih onih koji su nam dali svoju podršku za kandidaturu

Iz nekog kazana je poručeno da Danilović ne smije proći, ocijenio je predsjednik IO Ujedinjene Crne Gore (UCG) Danilo Jokić, povodom postupanja DIK-a.

“Kakvi smo to ljudi? Pitam se kao čovek, otac, ljekar, političar… Crnogorska javnost je ovih dana zasuta postupcima nekih koji su samo trebali da odrade rutinski posao, po pravilima koja važe za sve, za kandidaturu mog i vašeg, prijatelja i brata Gorana Danilovića”, saopštio je Jokić.

Ali Danilović, kaže on, je “zasmetao”!

Nije riječ ni samo o ugledu Gorana Danilovića,  kaže on, već i o ugledu stranke i svih onih koji su nam dali svoju podršku za kandidaturu.

“Zar u mojoj Crnoj Gori, u 21. vijeku, može da se pomisli na takvo nedjelo? To je brisanje nečije date riječi. U tim redovima postojao je neko ko je to učinio i on u tome nije bio sam. Oni iznad njega su sve to aminovali. I oni, koji umesto da istraže istinu, su takvo djelanje podržali”, dodao je on.

Navodi da je poručeno da kandidat “UCG ne smije proći”.

“Izbrisati ljude!? Zašto? Zato što je iz nekog kazana poručeno: “Danilović ne smije proći!”? Brisalo se, vjerovatno noću, dodavali se prazni obrasci, a onda je njih 316 nestalo”, naglasio je.

Namjera je, kaže, “potpuno jasna”.

“Uzeti Daniloviću čast i obraz i svim tim ljudima koji su potpisali. Zar se tako čuva pobjeda 30. avgusta? Zar smo tako polagali zakletvu kad je trebalo? Ni u ono najgore vrijeme diktature ovog nije bilo! Zaboravili su najvažnije, da on i svi potpisnici imaju kičmu, da su slobodnomisleći ljudi, da nam je borba za pravdu prioritet, i da znamo i ko je iz sjenke i kako se braniti od takvih”, istakao je Jokić.

Pokušava kao ljekar da nađe opravdanje za takve ljude i njihove postupke.

“Uz svo poštovanje psihoanalize, opravdanja nema. Homo homini lupus est, čovjek je čovjeku vuk, njihova je premisa. I kad im se otkrije lice, a daćemo sve od sebe, hoće li se zacrvenjeti? Izviniti? Tražiti oprost? Nažalost, znam da tog biti neće. Kakvi smo to ljudi”; zaključio je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
volujak123
25.02.2023-20:15 20:15

E MOJ JOKIĆU,KOLIKO SI SLIJEP KOD OČIJU.Danilović je spašen odlukom DIK-a.Zamisli da je ostao,a da dobije 1%glasova,ako bi dobio.Svjesni ste vi toga,ali blefirate i zamajavate javnost.

Trajko
25.02.2023-21:11 21:11

Antisrpska zavjera, ovako nešto se nije desilo od kad je Čavić “pobijedio”Felpsa sumnja pada naravno na Vatikan, masone i ljude reptile.