Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Jelušić: Svi koji smo glasali za Rezoluciju proći ćemo kao Vuksanović – Stanković

To je sramno! Mislim da je to krajnje besmisleno miješanje u unutrašnje stvari jedne države, ko je i kako glasao i kako su se poslanici opredjeljivali, u nezavisnoj i samostalnoj državi povodom bilo kojeg pitanja, poručila je Jelušić

Poslanica Građanskog pokreta URA Božena Jelušić osudila je to što je poslanicu Socijaldemokratske stranke Draginju Vuksanović – Stanković policija jutros pretresala na aerodromu u Beogradu i zadržala sat pod izgovorom “dodatnih provjera”.

Jelušić je poručila da očekuje da će svi koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, u nekom trenutku, doživjeti takav tretman u Beogradu.

“To je sramno! Mislim da je to krajnje besmisleno miješanje u unutrašnje stvari jedne države, ko je i kako glasao i kako su se poslanici opredjeljivali, u nezavisnoj i samostalnoj državi povodom bilo kojeg pitanja. Tim prije što se apsolutno ne tiče države Srbije, tiče se suočavanja svih nas sa zločinima iz devedesetih”, kazala je poslanica URE za Portal Analitika.

Jelušić je kazala da očekuje sličan postupak prema svim poslanicima koji su glasali za Rezoluciju.

“Mislim da je to nešto što ne služi na čast ljudima koji su držali poslanicu Vuksanović-Stanković, očekujem da će prema svima nama više manje biti slični postupci, taj politički folklor koji nije baš i zdrav za ovaj region.

Svi mi koji smo glasali za Rezoluciju, možda negdje postojimo na spiskovima, to je nešto kroz što moramo da prođemo. Mislim da ćemo prije ili kasnije svi u regionu morati da se suočimo i pogledamo u oči činjenicama”, poručila je Jelušić.

Ona se osvrnula i na navode da su Rezolucijom Srbi označeni kao genocidan narod, i istakla da su to spinovi u službi unutrašnjih problema Srbije.

“To je toliko samo po sebi besmisleno, da se izmišlja tekst koji nepostoji, u kojem ne postoji apsolutno ništa od toga što se izjavljuje. To je jedino ta vrsta spina, ima neke svoje, vjerovatno političke razloge, koje ja ne umijem da rastumačim, ali pretpostavljam da je za neke unutarpolitičke stvari Srbije potrebno da bude problem u Crnoj Gori”, zaključila je Jelušić

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KLEMENTINA
30.06.2021-15:03 15:03

T i Jelusicka nemas potrebe da se bojis ,ti ne spadas u kategoriju ljudi g-dje Vuksanovic..G-dja Vuksanovic nije dvolicna i ona je svoja,sto za tebe ne vazi..Ovo bi trebala biti pouka i poruka kakvoj skupini pripadas ti i tvoji drugari i ko su vasi mentori.

SRBCG
30.06.2021-15:10 15:10

Ne treba da dolazite u nasu lepu Srbiju ako mislite da smo to sto jesmo. Ne govorite kako su Srbi ubijani od strane muslimana u okilini Srebrenice i govor Srebrenickog nacelnika Hakije Meholjic. https://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs

Neki
01.07.2021-09:18 09:18
Reply to  SRBCG

ETO ME OPET U SRBIJU KAD VUCICA SMIJENITE A TO JE NIKAD BAREM ZA SAD.

Susjed
04.07.2021-13:42 13:42

Jelušićka, podigni pogled na firmu pod kojom sjediš ! Je li te barem malo – sram?