Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

JASNA PORUKA: Gusinjani Abazoviću okrenuli leđa

Građani Gusinja otkazali su gostoprimstvo Abazoviću ovim performansom, pišu na društvenim mrežama

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović boravio je juče u službenoj posjeti Opštini Plav i Opštini Gusinje. Plavljani su ga dočekali povicima ”UA” i ”Izdaja”, dok su ga Gusinjani dočekali okrenutih leđa.

”Građani Gusinja otkazali su gostoprimstvo Abazoviću ovim performansom”, pišu na društvenim mrežama.

Okupljeni u PLavu nosili su crnogorske zastave i istakli transparent ”Nije ovo Srbija”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
10.04.2021-11:07 11:07

Bravo. Najbolji gest! Možda ga u njegovom narcisoidnon transu trgne malo!

Mis Pis
10.04.2021-11:42 11:42

Sad mu je jasno da nidje ni u jedan grad CG IZDAJNICI- Abazovic-Adzic nijesu dobro dosli zamislite koliko mogu bit idioti obilaziti Opstine a svudj su ti zatvorena vrata zvizduci psovke i pogrdne uvrede poruka okrenite se narodu CG dok nije kasno da vas svaki gradjanin ne pljuje! !

Cetinje
10.04.2021-11:50 11:50

Prijatelji Gusinjani-Plavljani-Cetinjani -Niksicani zajedno smo jaci ovo nijedan obican gradjanin CG nije dozivjeo da im se okrecu Ledja Abazovicu-Adzicu dva zla Crnogorska da ih sa ocima ne mogu vidjet -bruka nevidjena dali ih je sramota da ih niko ne voli vidjet ili sresti!

Obrad P.
10.04.2021-22:11 22:11

Čudo neviđeno…Znači nijesu samo na Cetinju ovakve dobodošlice! Sve je više gradova u kojima se ovako “srdačno” dočekuju vladini visoki dužnosnici. Nije u redu da baš Dritanče u Plavu i Gusinju bude dočekan povicima – NIJE OVO SRBIJA- jer noije podpredsjednik vlade Srbin, ma koliko se on tako osjećao. Ne bi mu to trebalo kvariti, barem dok mu traje vrtoglavica od “pendrekčić” statusa. Kad pohapsi sve što je za hapšenje, moguće da će jedino on ostati slobodan. Ali ne treba potcijeniti onu staru narodnu mudrost – koja kaže – kad nekoga mnogo podigneš, teže će mu biti kad padne. Pogotovo… Pročitaj više »

Krsto
11.04.2021-08:54 08:54

heheehe Plavljani Dritana nazivaju Bazdovic..Bas mu prilici