Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Janović: Crna Gora ili može da bude građanska država ili je ne može biti

''Mislim da su to neke stvari koje moramo da shvatimo i ukapiramo da je ovo zajednička kuća svih nas, te da moramo da radimo na jačanju njenih temelja, a to su građanska, sekularna, multikulturalna, antifašistička Crna Gora, jer Crna Gora ili može da bude građanska država ili je ne može biti''

Član Predsjedništva i poslanik DPS u Skupštini Crne Gore Nikola Janović govorio je danas u emisiji „Znam da znaš“ na Gradskoj RTV, gdje je između ostalog saopštio da se često u isti koš stavljaju ljubav prema državi i odnos prema vlasti, te da je evidentan problem da se to razluči.

„Ja sam državu Crnu Goru volio jednako i dok sam je kao kapiten predvodio sa vaterpolo reprezentacijom ka uspjesima godinama unazad, i nijesam je manje volio ni u vrijeme bivše vlade Zdravka Krivokapića. I jednako je volim danas i jednako ću je voljeti sjutra“, poručio je tom prilikom član Predsjedništva DPS.

On je rekao da je takav odnos prema državi treba da ima svaki građanin bez obzira na to ko vrši vlasti.

„Mislim da su to neke stvari koje moramo da shvatimo i ukapiramo da je ovo zajednička kuća svih nas, te da moramo da radimo na jačanju njenih temelja, a to su građanska, sekularna, multikulturalna, antifašistička Crna Gora, jer Crna Gora ili može da bude građanska država ili je ne može biti”, poručio je Janović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve