Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Janković: URA jaka, DPS pao

''Cetinjska URA će novoj vlasti bezuslovno davati manjinsku podršku u lokalnom Parlamentu, čime želimo pokazati da nam nije stalo do funkcija, već isključivo do prosperiteta ovoga grada''

Kao što smo nakon izbora 5. decembra kazali, danas je u Skupštini Prijestonice Cetinje i potvrđeno – URA jaka, DPS pao, poručio je Slavko Šole Janković, predsjednik i odbornik cetinjske URE.

“DPS je nakon 20 godina doživio poraz na izborima, a Cetinje pobjedu koja će označiti novi početak za razvoj našeg grada”, dodao je on.

Janković kaže da se osjeća ponosno jer je “svjedok oba poraza DPS na Cetinju, prvog kao kandidat za odbornika Liberalnog saveza Crne Gore 2002. godine, a drugog kao nosilac liste cetinjske URE na ovim izborima”.

“Danas je i zvanično poražena politika neodgovornog odnosa prema Prijestonici, tokom koje je naše Cetinje ekonomski, demografski i moralno doživjelo krah. Neka današnji dan označi početak jednog ljepšeg vremena za ovaj grad, a cetinjska URA će novoj vlasti bezuslovno davati manjinsku podršku u lokalnom Parlamentu, čime želimo pokazati da nam nije stalo do funkcija, već isključivo do prosperiteta ovoga grada. Može URA, može Cetinje”, zaključuje Janković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
14.02.2022-21:19 21:19

Da je pametan- DPS i ne podrzi manjinsku VLADU  URA je  nocas na CETINJU  prevari DPS nebi ih trebali podrzat  ni pod koju cijenu nego na IZBORE I KOME KAPA KOME CARAPA  da bacimo na smetliste ove REPOVE  koji vazda nacine zlo CG ! Od Sada pa u buduce cemo sve ove male partice zvat REPOVI !