Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Janković: Osuđujem šovinističku izjavu poslanika PES-a Dragovića upućene Huteru

On je poručio i da je mislio da oni koji se predstavljaju kao evropske stranke neće nikog u Crnoj Gori karakterisati sa bilo kakvim nacionalnim, etničkim ili religijskim predznakom

Iako su mi politički daleko i jedna i druga partija, želim da osudim fašističku izjavu poslanika Spajićevog Pokreta Evropa sad Darka Dragovića upućenu poslaniku Oskaru Huteru i stanem u zaštitu svog sugrađanina, saopštio je predsjednik cetinjske URE Slavko Šole Janković.

On je poručio i da je mislio da oni koji se predstavljaju kao evropske stranke neće nikog u Crnoj Gori karakterisati sa bilo kakvim nacionalnim, etničkim ili religijskim predznakom.

“Dobro je da građani vide ko kakve stavove zastupa, ali i licemjerje brojnih NVO, građanskih aktivista i političkih subjekata, od premijera pa nadalje, koji ćute na ovako štetne šovinističke izjave koje narušavaju naš multietnički i multikonfesionalni sklad”, zaključio je Janković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bajo
20.01.2024-19:49 19:49

Kasno Śole ,kasno. Molili smo vas i kumili nemojte sa olosima. Četnik je četnik . Nikad se to ne moze pripitomiti. Dovešćete ih na vlast i mršnuce vas. Avi ste preoisali nase crkve i manastire njima . Kad su Dritan i Adzic to radili ti si Śole ćutao. E nemoj se ni sad javljati. Sa četnicima ste bili i na Belvederu protiv Crnogoraca. Tako da te molimo nemoj ti braniti Crnogorce. Kad je trebalo drzao si stranu fasistima . Stidi se . A i sad se nebi javio nego gadjete Spajica . Jade ste snjima radili i kad je bio… Pročitaj više »

Potpuno
20.01.2024-22:12 22:12

saglasan, ne treba sad kada ste predali sve crnogorske crkve i manastire tuđoj crkvi, sve ovo sada javljanje je nebitno..pokazaliste se..Dritan najveca šetočins..