Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Jakšić-Stojanović sa Marselom: Održavanje manifestacije ”Nacionalni dan svemira” zakazano za 15 decembar

Tokom srdačnog i prijateljskog razgovora, istaknuto je da je dosadašnja saradnja dvije zemlje u oblasti obrazovanja bila veoma uspješna, a akcenat je stavljen na zajedničke aktivnosti koje predstoje u narednom periodu

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija, prof. dr Anđela Jakšić-Stojanović, razgovarala je sa izvanrednom i opunomoćenom ambasadorkom Republike Italije u Crnoj Gori, NJ.E. Andreinom Marselom.

Tokom srdačnog i prijateljskog razgovora, istaknuto je da je dosadašnja saradnja dvije zemlje u oblasti obrazovanja bila veoma uspješna, a akcenat je stavljen na zajedničke aktivnosti koje predstoje u narednom periodu. Republika Italija je tradicionalno dobar partner u projektima koji se odnose na unapređenje visokog obrazovanja i projekte kreditne mobilnosti.

Sagovornice su podsjetile na uspješnost ranije potpisanih sporazuma, od kojih su najznačajniji ugovori u okviru programa Tempus kao i Erasmus plus.

Ministarka, prof. dr Anđela Jakšić-Stojanović i ambasadorka Andreina Marsela sa zadovoljstvom su za 15. decembar najavile održavanje manifestacije “Nacionalni dan svemira” koja je namijenjena učenicima srednjih škola koji uče italijanski jezik kao drugi strani jezik i izučavaju predmet fizika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve