Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Izabrano Predsjedništvo i direktor SNP-a

''Na sjednici je razmatrana aktuelna politička situacija, s posebnim osvrtom na lokalne izbore u Mojkovcu, Petnjici i na Cetinju''

Na danas održanoj sjednici Glavnog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore izabrani su članovi Predsjedništva, a Bogdan Božović imenovan je za direktora te Partije.

“Danas je u Mojkovcu održana peta sjednica Glavnog odbora SNP CG. Na sjednici je razmatrana aktuelna politička situacija, s posebnim osvrtom na lokalne izbore u Mojkovcu, Petnjici i na Cetinju”, saopšteno je iz SNP.

Kako su naveli, Glavni odbor je donio odluku o izboru Predsjedništva SNP CG, u koje su izabrani: Darko Stojanović, Vasilije Lalošević, Miomir Vojinović, Ratko Pejović, Slobodan Delić, Nebojša Vuksanović, Zoran Terzić, Danijela Đurović, Slađana Kaluđerović, Andrija Ćetković, Krsto Rađenović i Milisav Ćorić.

Takođe, napominju, za direktora Partije izabran je Bogdan Božović.

“SNP CG iskazuje punu odlučnost da doprinese razrješenju političke krize u Crnoj Gori, naročito izboru nove Vlade koja bi vršila svoju funkciju u punom kapacitetu i stvorila uslove za poboljšanje životnog standarda naših građana. Crna Gora nema više vremena za čekanje i za politička nadgornjavanja. Građani od nas očekuju konkretne akcije u pravcu popravljanja sveukupnog stanja u državi”, poručili su iz Partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve