Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović: Dosta smo ćutali i trpjeli!

Ne tražim tuđe, samo branim svoje

Predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović osuđuje verbalne napade i prijetnje u javnom polju i na društvenim mrežama, te očekuje od “oslobodilaca na funkcijama da reaguju”.

Kako kaže snažno se protivi stvaranja tenzija u danima posta i proslave najvećih pravoslavnih praznika.

“Takođe sam i protiv spinovanja na društvenim mrežama i srpskim portalima kojima se remeti sklad, poštovanje i suživot među pravoslavnim Crnogorcima i ostalima koji žive u Crnoj Gori. Kad se kaže Crnogorac, Crnogorka i crnogorski, ja uvijek prvo pomislim na svo viteštvo satkano u tim riječima. Pomislim na dobru namjeru, slogu , razumijevanje, suživot, zaštitu , raširene ruke za dobrodošlicu i  sve na stolu za gosta. Mnoge smo dočekivali i prihvatali , da bi nas danas ti isti nazivali : “milogorcima, ustašama , brozovim kopiladima, izmišljenim narodom i slično”. Slobodnim i hrabrim mladim ljudima , Ljubu Filipoviću, Aleksandri Radoman, Danilu Marunović se prijeti i oni su za “oslobodioce “ , nakot , ustaše i slično”, ističe Ivanović.

Osuđuje, kaže, takve verbalne napade i prijetnje u javnom polju i na društvenim mrežama, te očekuje od “oslobodilaca na funkcijama da reaguju”

“Izložena sam istom verbalnom gadluku intezivno posljednjih godinu dana. Ne prihatam kožu žrtve , ali se mora reagovati.

Pitam se čime smo to zaslužili ? Kome smo se to zamjerili ?

Ja ne tražim tuđe, samo branim svoje”, poručuje Ivanović u izjavi za Antenu M.

A ovo su fotografije komentara na portalu in4s kao i komentara koje crnogorski reditelj Danilo Marunović dobija u dužem vremenskom razdoblju:

 

 

 

Dosta smo ćutali i trpjeli, poručuje Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve