Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Ivan Ašanin nosilac liste GP URA u Mojkovcu

Opštinski odbor URE je sinoć izglasao i izbornu listu koju će sjutra predati za lokalne izbore u Mojkovcu

Ivan Ašanin biće nosilac liste GP URA za izbore u Mojkovu, odlučeno je na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora Građanskog pokreta URA.

Sa centralnog nivoa za koordinatore izborne kampanje u Mojkovcu su izabrani poslanik i potpredsjednik URE, Miloš Konatar i politička direktorka Ana Novaković-Đurović.

Takođe, na sinoć održanoj sjednici je formiran izborni štab na čijem čelu se nalazi Boško Laketić, dok su koordinatori za terensku kampanju Ivan Ašanin, za medijsku Ilija Stanić, za izborni program Veljko Dedejić, za “online” kampanju Biljana Bogavac i za pravna pitanja i pripremu izbornih aktivnosti Ljiljana Jokić.

Opštinski odbor URE je sinoć izglasao i izbornu listu koju će sjutra predati za lokalne izbore u Mojkovcu.

Kako su kazali u GP URA, listu čine ljudi koji su prepoznati po svojoj stručnosti, znanju, iskustvu, energiji i spremnosti da rade za dobrobit svih građana Mojkovca.

– Mojkovac je grad koji posjeduje brojne potencijale koji su u predhodnom vremenu ili uništavani ili nijesu dovoljno valorizovani, a predstavnici lokalne DPS vlasti su se uglavnom bavili time kako što bolje da napune svoje džepove, kako sebe da uhljebe na čak i po tri, četiri posla, dok su se pri tom građani Mojkovca iseljavali bježeći od njihove alavosti i tražeći bolje mjesto za svoju egzistenciju – navedeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve