Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Istoričarka Jadranka Selhanović podržala Pokret ”Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković”

''Kao građanka Podgorice s punim pravom mogu reći – Podgorica je danas uređeniji i bolji grad za život, nego što je to bila prije četiri godine''

Poznata istoričarka Jadranka Selhanović pružila je podršku Pokretu „Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković“ za nastup na predstojećim lokalnim izborima koji se održavaju 23. oktobra.

„Naša Podgorica je danas moderan, evropski grad. U protekle četiri godine vrijedno se radilo da ona takva bude. Uspjehe u tom poslu je nemoguće sporiti. Oni su vidljivi na svakom koraku. Kao građanka Podgorice s punim pravom mogu reći – Podgorica je danas uređeniji i bolji grad za život, nego što je to bila prije četiri godine. Ali, nije se u Podgorici samo radilo na izgradnji novog i modernog, velika pažnja poklanjana je i njenom istorijskom nasljeđu, tačnije, djelovima garada istorijsko jezgro i temelj građanskog identiteta današnje Podgorice. Našoj Staroj varoši udahnut je novi život, u novoj Podgorici ona ima mjesto koje zaslužuje. Zato, 23. oktobra onako kako je najbolje za Podgoricu, svi za naš grad – dr Ivan Vuković“, poručila je Selhanović u svojoj video poruci podrške.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve