Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Injac: Da li ću biti gradonačelnica Podgorice odlučićemo na partijskim organima

Potpredsjednica Pokreta Evropa Sad Olivera Injac, gostujući u emisiji VOX POPULI na RTNK, na pitanje da li će biti gradonačelnica Podgorice, istakla je da još uvijek ne može dati odgovor

Potpredsjednica Pokreta Evropa Sad Olivera Injac, gostujući u emisiji VOX POPULI na RTNK, na pitanje da li će biti gradonačelnica Podgorice, istakla je da još uvijek ne može dati odgovor.

“O svemu će se odlučivati na partijskim organima u relativno kratkom periodu, tako da će javnost biti odmah upoznata. Rekla sam šta je bio moj primarni cilj da uđem u politiku, da se pridružim pokretu i da radim posao koji budem preuzela, tako da će neko skorije vrijeme dati odgovore i na ovo pitanje“, kazala je Injac.

Komentarisala je rezultate drugog kruga predsjedničkih izbora.

,,Mislim da je ovo pobjeda slobodne Crne Gore i to je rezultat jučerašnjih izbora dokazao. Crne Gore koja želi da vidi napredak, da što prije pobijedi podjele i ide putem progresa, razvoja, stabilnosti i evropske perspektive. To su načela pokreta kojem sam pristupila ljetos i u kojem sam potpredsjednica“, istakla je Injac.

Izvorrtnk.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve