Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović sa Rajnke: Podrška SAD-a Crnoj Gori od ključne važnosti za demokratizaciju društva

Predsjednik Ibrahimović i ambasadorka Rajnke razgovarali su o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, značaju članstva Crne Gore u NATO i evropskog puta Crne Gore

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović sa saradnicima sastao se danas u Podgorici sa ambasadorkom Sjedinjenih Amerčkih Država u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke i njenim saradnicima.

Predsjednik Ibrahimović i ambasadorka Rajnke razgovarali su o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, značaju članstva Crne Gore u NATO i evropskog puta Crne Gore.

“Ambasadorka Rajnke istakla je važnost nastavka i ubrzavanja evropskog puta Crne Gore, kao i ulogu Bošnjačke stranke u tom procesu”, navodi BS.

Predsjednik Ibrahimović upoznao je ambasadorku Rajnke sa njegovim viđenjem političke situacije u Crnoj Gori, te joj se zahvalio na snažnoj podršci Sjedinjenih Američkih Država Crnoj Gori, naglasivši da je ta podrška od ključne važnosti za demokratizaciju društva i sprovođenje reformi koje će Crnu Goru u najkraćem mogućem roku učiniti prvom narednom članicom EU.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
08.02.2024-18:42 18:42

Pa jes, gospodine Ibrahimoviću, Njena Ekselencija, ambasadorka SAD u Crnoj Gori, gospođa Džudi Rajzing Rajnke, snažno je, da ne može bit snažnije podržala, i nastavila da podržava SRBOŠISTE DA ZAVEDU SVOJU STRAHOVLADU U CRNOJ GORI I ODVAŽNO I NESMETANO RADE NA UNIŠTENJU CRNOGORACA I CRNOGORKI, DRŽAVE CRNE GORE! NA TOME SU JOJ SRBOŠISTI, A VIDIMO I VI GOSPODINE IBRHIMOVIĆU, VEOMA ZAHVALNI! MI, CRNOGORCI I CRNOGORKE, NE DIJELIMO VAŠE MIŠLJENJE I STAVOVE!