Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović sa Meken: Značajna uloga Bošnjačke stranke u trasiranju spoljnopolitičkog kursa Crne Gore

agovornici su se saglasili da je proces reformi koje treba sprovesti do ispunjenja prelaznih, a zatim i završnih mjerila na putu evropskih integracija veoma zahtjevan i izazovan i da je važno da sve proevropske političke snage energično rade na sprovođenju tih reform

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović razgovarao je danas u Podgorici sa britanskom ambasadorkom u Crnoj Gori Don Meken.

“Ibrahimović i Meken razmijenili su mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori sa posebnim akcentom na proces reformi u cilju snaženja demokratije u Crnoj Gori, ubrzavanja evropskih integracija i jačanja euroatlanskog savezništva kao ključnog partnerstva za Crnu Goru u aktuelnim geopolitičkim izazovima”, saopšteno je iz BS.

Sagovornici su se saglasili da je proces reformi koje treba sprovesti do ispunjenja prelaznih, a zatim i završnih mjerila na putu evropskih integracija veoma zahtjevan i izazovan i da je važno da sve proevropske političke snage energično rade na sprovođenju tih reformi.

Ibrahimović je predstavio Meken značajnu ulogu Bošnjačke stranke u procesu demokratizacije društva i trasiranja euroatlanskog i evropskog spoljnopolitičkog puta Crne Gore.

“Ovo je bila dobra prilika da ambasadorka Meken čuje više i o značaju i ulozi Bošnjačke stranke u aktuelnim i budućim političkim procesima u Crnoj Gori”, zaključuje su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
19.03.2024-17:42 17:42

Ovaj Ibrahimovic..govori samo o naciji Bosanac….imam osjecaj da je i on postao nacista….