Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Ibrahimović: Narod Palestine zaslužuje da živi u miru i slobodi

Ibrahimović je istakao da pomno prati dešavanja u Palestini. Pozdravio je dogovor o primirju koji je trenutno na snazi između Izraela i Palestine

Predsjednik Bošnjačke stranke (BS) Ervin Ibrahimović razgovarao je u Podgorici sa ambasadorom Palestine u Crnoj Gori Rabijem Alhantulijem, te poručio da narod Palestine zaslužuje da živi u miru i slobodi.

On je Alhantulija upoznao sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori, a razgovarano je i o aktuelnom stanju u Palestini.

Ibrahimović je istakao da pomno prati dešavanja u Palestini. Pozdravio je dogovor o primirju koji je trenutno na snazi između Izraela i Palestine.

„Poštovanje međunarodnih rezolucija i poštovanje ljudskih prava mora biti sprovedeno do kraja i ne smije ostati samo mrtvo slovo na papiru, jer svako kršenje dovodi do prijetnje međunarodnom miru i bezbjednosti. Narod Palestine zaslužuje da živi u miru i slobodi“, kazao je Ibrahimović.

Alhantuli zahvalio je na prijemu i istakao da ga raduje da je BS spremna na politički dijalog između parlamentarnih partija.

Poručio je da je dijalog oko ključnih pitanja važan korak za sve političke aktere.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve