Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović: Dodik je došao u kuću u kojoj je nepoželjan

Posebno ističe kako je došao na dan kada se obilježavalo jedno od najvećih stradanja Bošnjaka u toj zemlji

O posljednjim političkim previranjima u Crnoj Gori, te o položaju nacionalnih manjina u toj zemlji za N1 je govorio Ervin Ibrahimović, predsjednik Bošnjačke stranke.

Ibrahimović se u razgovoru za N1 posebno osvrnuo na politički raskol između premijera i predsjednika Crne Gore, ali i na nedavnu posjetu Milorada Dodika Podgorici.

Lider BS je podsjetio da su odnosi Milatovića i Spajića odavno loši i da su obojica izabrali različite puteve.

”Vjerujem da to nije ozbiljniji potres, ono što će u narednom periodu. Uvjeren sam da će i građani u budućnosti mnogo bolje skenirati kome će dati povjerenje da vodi državu”, saopštio je Ibrahimović navodeći da je njegova Bošnjačka stranka na prošlim izborima ostvarila odličan rezultat.

On se nada da sukob Milatovića i Spajića neće uticati na evropski put Crne Gore.

Povodom Dodikovog susreta s predsjednikom Skupštine Andrijom Mandićem Ibrahimović kaže da je Dodik došao u kuću u kojoj je nepoželjan.

”Znate, ako ste nepoželjan gost u nekoj kući nemojte da dolazite. Mislim da je više nego jasno da gospodin Dodik nije poželjan gost u Crnoj Gori. Nije poželjan u onoj Crnoj Gori koja misli dobro Bosni i Hercegovini i žao mi je što je došao u onu kuću u koju nije pozvan odnosno neželjan gost”, saopštio je on.

Posebno ističe kako je došao na dan kada se obilježavalo jedno od najvećih stradanja Bošnjaka u toj zemlji odnosno godišnjica zločina u Štrpcima.

”Ne mogu da shvatim gospodina Mandića da je prihvatio posjetu Dodika i baš na taj dan. Dakle, Crna Gora neće dozvoliti da se to dešava na njenoj teritoriji i najbolja je poruka građana da Dodiku nije mjesto u CG”, naveo je predsjednik Bošnjačke stranke.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
svjedok
01.03.2024-17:19 17:19

A đe si ti bio Ibrahimoviću, kad je nemilosrdni, dokazani neprijatelj Bošnjaka, Muslimana, Crnogorki i Crnogoraca, dušmnanin svih ljudi uopšte, doša u tvoju kuću? Zabio si se u mišju rupicu! Ni traga ni glasa. A šaka građana, Crnogoraca i Crnogorki, Bošnjaka, Muslimana,, Albanaca, Roma skandirala je Dodiku da je ubica, zločinac, neprijatelj svega ljudskog što postoji na zemaljskoj kugli. Ajde Ibrahimoviću, ne zahebaj! Ufatio si se u kolo sa vječitim i dokazanim dušmanima, okrenuo si se protiv Crnogoraca i Crnogorki posebno, pomažući srpskom okupatoru iz sve snage da ih uništi! Sram te bilo!

jado
02.03.2024-00:45 00:45
Reply to  svjedok

tacno, prosao i vjeru i ime za fotelju i malo morgen na sledecim izborima, dobro smo te skenirali foteljaljubcu

Coger
01.03.2024-22:41 22:41

Ibrahime vecinska Crna Gora tako ne misli !

Tara
02.03.2024-21:05 21:05

Glavno je ,da ste vi usli u kucu antidrzavnika i cetnika..sramite se…!