Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović čestitao Vujoviću: BS će biti SDP-u pouzdan saveznik na izgradnji savremene Crne Gore

Prema njegovim riječima kao politička partija sličnih programskih principa, kao i do sada, biće Socijaldemokratskoj partiji i Vujoviću pouzdan saveznik na planu izgradnje savremene i građanske Crne Gore

Lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović uputio čestitku Ivanu Vujoviću povodom izbora na mjesto predsjednika SDP-a.

“Poštovani gospodine Vujoviću, u ime Bošnjačke stranke i u svoje ime najiskrenije Vam čestitam izbor na mjesto predsjednika Socijaldemokratske partije, kao i izbor novog rukovodstva partije. Socijaldemokratska partija je skoro tri decenije na putu borbe za slobodnu, demokratsku i evroatlantsku Crnu Goru, što je kontinuitet politike na koji možete biti ponosni, ali i obaveza za izazovni period ispred nas”, naveo je Ibrahimović.

Prema njegovim riječima kao politička partija sličnih programskih principa, kao i do sada, biće Socijaldemokratskoj partiji i Vujoviću pouzdan saveznik na planu izgradnje savremene i građanske Crne Gore”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
04.02.2024-16:39 16:39

Imamo finu sortu..SPD..zajedno sa cetnicima na Cetinju..SD i Ibrahimovic..su glasali Sudiju..kojeg je zelio Mandic..i njegova kompletna vlada..Vi ste obicni simulanti -izdajnici!