Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Huter poziva na skup na Cetinju: Jer nećemo klečati dok gođ ima Montenegra i njegove neporažene zastave

Skup organizuju građani Cetinja uoči prvog proljećnog zasijedanja parlamenta u znak protesta zbog dolaska predsjednika Skupštine Andrije Mandića

Poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Oskar Huter, pozvao je građane da dođu na skup koji će se održati 7. marta u 10.30 časova na Cetinju.

Skup organizuju građani Cetinja uoči prvog proljećnog zasijedanja parlamenta u znak protesta zbog dolaska predsjednika Skupštine Andrije Mandića.

“Opet će, iz našeg strpljenja buknuti bijes, jer nećemo klečati dok gođ ima Montenegra i njegove neporažene zastave” Mladen Lompar, napisao je na X mreži Huter.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
posmatrač
05.03.2024-03:50 03:50

Rajo Koljenica, angažovan od srpskog okupatora, već 34 godine krade živote građanima Crne Gore. Vara ih pljačka, vodi u ubujanje Crnogoraca, susjednih naroda, predvodi ideologiju ubijanja i rušenja širom Balkana, Rajo Koljenica nezasita, primitivna spodoba, , eksploatiše i rasprodaje CRNOGORSKU SIROTINJU OMRZNUTOM, DOMAĆEM I TUĐINSKOM OKUPATORU! Rajo koljenica unio je sve najgore u Crnu Goru: nasilje, laž, prevaru, kriminal, Rajo Koljenica je odepčpg pgrp,mpg šrpdpra lplaoma i Crmi Gpri o Evrpši. Rajo Koljenica je donio buzdovansku, bagersku demokratiju Crnogorcima i Crnogorkama. Rajo Koljenica zna samo za nasilje i progon radi svog i svojih nalogodavaca prejedanja. Raja Koljenica, i njegovi saborci,… Pročitaj više »

cgpatriota
05.03.2024-09:07 09:07

Sveta je dužnost svakog Crnogorca i Crnogorke, da dođe na Cetinje i pokaže SUROVOM, PRIMITIVNOM, PRIGLUPOM ČETNIKU ANDRIJI MANDIĆU, DA SE NE SLAŽEMO DA NAS ISTI ANDRIJA MANDIĆ, KOJI JE POVEO CRNU GORU DEVEDESETIH U SMRT I SRAMOTU ZA ZAČUN SRBIJE, SAD I KONAČNO DOKUSURI ZA RAČUN ZLIKOVAČKE, OKUPSKE SRBIJE! NORMALNI GRAĐANI SRBIJE SU DIVNI I PRIJATELJI CRNE GORE. CRNOGORCI IH CIJENE I VOLE. RASPAMEĆENE, ZLIKOVAČKE SRBE, KOJI SU OKUPIRALI CRNU GORU, A PREDVODE ANDRIJA MANDIĆ, JAKOV MILATOVIĆ, MILOJKO SPAJIĆ, LJALJO, PIPUN, CRNI JOKO ITD, NE VOLIMO, NEĆEMO IM DOZVOLITI DA NAS UBIJAJU, PROGONE I RASPAMEĆUJU. NE BOJIMO IH SE.… Pročitaj više »