Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Huter: Mandić politički poslušnik druge države, on je bruka onih koji su ga trulim kompromisima imenovali

Mjesto predśednika Skupštine Crne Gore uzurpira politički poslušnik druge države koji je usput i njen državljanin, kazao je Oskar Huter, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Mjesto predśednika Skupštine Crne Gore uzurpira politički poslušnik druge države koji je usput i njen državljanin, kazao je Oskar Huter, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zato, kako ističe, svaka izjava koja potiče od Andrije Mandića, pa i ova đe on mijenja Ustav, državna obilježja i službeni jezik, samo je nova preporuka njegovim gazdama i pokušaj da se u velikosrpskoj orbiti kotira bar malo bolje od svog kolege Milana Kneževića.

“Zanimljivo je gledati takmičenje Mandića i Kneževića u disciplini “ko više voli Vučića, ko ima više zastava Republike Srbije u svom kabinetu, ko će ‘bolje’ mijenjati Ustav i upisivati nove službene jezike u njega.””, napisao je Huter.

Dodaje da dvoboj ovih giganata velikosrpstva nas ne interesuje i vjerujemo da će samo nijanse odlučiti koji od njih će dobiti veću naklonost predśednika njihove države, koja svakako nije Crna Gora.

“Ipak, u ovom takmičenju Andrija Mandić ima institucionalnu prednost koju mu je omogućila skupštinska većina izglasavši ga za predśednika Skupštine, iako je strani državljanin. Zato sve što Mandić izgovara i radi sa pozicije čelnika Parlamenta, nije njegova bruka već onih koji su ga tu, trulim kompromisima, postavili”, smatra Huter.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
31.01.2024-19:26 19:26

Imate pravo gospodine Huter..u Cg vlada fasizam-nacionalizam-primitivizam-Anarhija..nepostovanje drzave i njenih zakonskih-Ustavnih simbola..To nije dobro gospodine Huteru..DPS..je trebao vec davno..da zabrani ovim fasistima..djelovanje u nasoj drzavi CG..

LoMi
01.02.2024-14:01 14:01

Jel DPS još postoji? hahahaha