Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

”Hrabro se broji”: Uništeni reklamni panoi naše koalicije, slučaj prijavljen policiji

''I to u posljednjoj nedjelji kampanje, kada se još veliki broj birača odlučuje za koga će glasati, a kada mi nemamo više mogućnosti da emitujemo i štampamo nove sadržaje i ključne političke poruke''

Koalicija ”Hrabro se broji !” saopštila je da je jutros u Crnoj Gori izvedena “planirana i sinhronizovana akcija uništavanja reklamnih panoa” te koalicije.

“I to u posljednjoj nedjelji kampanje, kada se još veliki broj birača odlučuje za koga će glasati, a kada mi nemamo više mogućnosti da emitujemo i štampamo nove sadržaje i ključne političke poruke”, dodaju u saopštenju.

Kako su saopštili, koalicija je na ove izbore izašla sa “jasnim planom i programom” i jedina je, tvrde u koaliciji “Hrabro se broji”, istakla da želi da se bori protiv kriminala, mafije i sistemske korupcije u državi, te je “više puta nagovještavala da neće stati ni u mandatu sljedeće Vlade i da se ništa u državi ne može urediti dok se sistemska korupcija ne iskorijeni na šta upozoravaju već dugi niz godina relevantne međunarodne institucije”.

“U Koaliciji ne znaju ko je počinilac takve planirane akcije protiv njih i njihove antikorupcija kampanje, ali podsjećaju da kada je borba protiv mafije počela, kada su počela hapšenja, da su bili izloženi kako članovi, tako i funkcioneri stranaka konstituenata Koalicije napadima, praćenjima i prijetnjama, i da je stranačka imovina bila pod udarom. Kao i sve do sada, i ovaj slučaj je odmah prijavljen policiji, te se nadamo da će javnost u što kraćem roku saznati ko stoji iza ovih podmuklih napada na koaliciju ”Hrabro se broji !” i koriste priliku da pozovu javnost da ih prati na društvenim mrežama u završnici kampanje jer im je to u njihovim gradovima onemogućeno”, ističu u saopštenju.

Foto: Koalicija Hrabro se broji
Foto: Koalicija Hrabro se broji

Ponovili su i da je ključna poruka i glavna tačka programa borba protiv korupcije, zaštita nacionalnih manjina i njihovih prava, pomirenje i jaka socijalna država u kojoj se radniku vraća dostojanstvo i normalan život.

“Politička volja da se izborimo sa mafijom i korupcijom nalazi se pod brojem 13. Pod istim brojem 13 nalazi se i plan kako ćemo sve to ostvariti”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve