Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Gvozdenović u Tuzima: Građani 30. avgusta odlučuju o svojoj budućnosti

Politički direktor DPS-a posjetio opštinu Tuzi

Politički direktor DPS-a, Branimir Gvozdenović juče je posjetio opštinu Tuzi gdje se sastao sa operativnim štabom partije, predsjednicima mjesnih odbora, predsjednicima komisija i Savjetom mladih.

Gvozdenović je sa rukovodstvom partije u opštini i aktivistima razgovarao o aktivnostima koje se sprovode sa ciljem da se građanima i građankama Tuzi približi program najozbiljnije crnogorske partije koja je svojim odgovornim radom u proteklom periodu uspjela da realizuje važne infrastrukturne projekte u ovoj opštini, ali i da u saradnji sa stanovnicima grada prevaziđe veliki zdravstveni izazov.

Prisjećajući se posebnih mjera koje su bile uvedene u opštini sa ciljem zaustavljanja širenja koronavirusa, Gvozdenović se zahvalio za odgovoran pristup, strpljenje i disciplinovanost koju su građani i građanke Tuzi pokazali tokom tog perioda i podsjetio da je Vlada brzo i efikasno obezbijedila zdravstvenu i socijalnu zaštitu i pomoć svim stanovnicima Tuzi, a da veliku podršku dobijaju i privrednici i poljoprivrednici u opštini kako bi se nastavilo sa redovnim aktivnostima.

Gvozdenović je podsjetio građane i građanke Tuzi da 30. avgusta odlučuju o svojoj i budućnosti svojih porodica, te da zato svoju podršku na državnom nivou treba da daju političkom subjektu koji će se stručno i odlučno uhvatiti u koštac sa svim zdravstvenim i ekonomskim izazovima koji prijete svijetu, pa i Crnoj Gori.

On je istakao da DPS njeguje dobre odnose sa svim manjinskim narodima i najodgovornije štiti njihove interese, promovišući tako Crnu Goru kao građansku državu i glas DPS-u je siguran glas da će se nastaviti tim putem.

Gvozdenović je zaključio da će građani i građanke Tuzi zaokruživanjem broja osam pružiti podršku multikulturalnoj i multietničkoj, evropskoj i sigurnoj Crnoj Gori, koja stoji na braniku svih nacionalnih zajednica koje okuplja pod svojim krovom.

Sastancima su prisustvovali i: predsjednik Opštinskog odbora Mirza Pepić, koordinator Predsjedništva DPS za Opštinu Tuzi Miomir M. Mugoša, budući poslanici u Skupštini Crne Gore Halil Duković i Nikola Gegaj i članovi Izvršnog odbora partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve