Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Gvozdenović u Bijelom Polju: DPS jedini garant stabilnosti i suživota svih vjera i nacija

Na sjednici Operativnog štaba razgovarano je o dosadašnjim rezultatima rada u okviru redovnih predizbornih aktivnosti, uz konstataciju da 30. avgust nosi još jednu ubjedljivu pobjedu DPS-a

U okviru predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore, politički direktor DPS-a Crne Gore, Branimir Gvozdenović, danas je boravio u radnoj posjeti Opštinskom odboru Bijelo Polje. Uz puno poštovanje mjera i preporuka NKT-a, održan je niz sastanaka sa partijskim rukovodstvom i drugim nosiocima izbornih aktivnosti, sa jasnom porukom da je Demokratska partija socijalista jedini garant stabilnosti i tolerantnosti suživota svih vjera i nacija, po čemu je ovaj grad uvijek bio i prepoznat.

Na sjednici Operativnog štaba razgovarano je o dosadašnjim rezultatima rada u okviru redovnih predizbornih aktivnosti, uz konstataciju da 30. avgust nosi još jednu ubjedljivu pobjedu DPS-a.

Politički direktor je u svom izlaganju posebno naglasio značaj i važnost opredjeljenja mladih ljudi da jasno i otvoreno iskažu punu podršku politici naše partije kao garantu stabilnosti, sigurnosti i socio- ekonomskog prosperiteta.

Iskazano je zadovoljstvo činjenicom da sve veći broj mladih građanki i građana Bijelog Polja pristupaju Demokratskoj partiji socijalista, kao partiji koja razumije da mladi predstavljaju najveći resurs i bogatstvo u kreiranju dalje budućnosti naše zemlje.

Pored sastanaka sa mladima, politički direktor je održao i sastanke sa predsjednicima i koordinatorima mjesnih odbora, kao i sa radnim komisijama.

“Poseban doprinos svim istorijskim pobjedama Crne Gore, dali su i oni građani Bijelog Polja koji su svoje životne puteve vezali za zemlje Evropske Unije, a uvijek su znali da čuvaju tekovine Crne Gore. Ni u trenucima kada se cijeli svijet, pa i naša zemlja, bore sa pandemijom COVID-19, njihov značajan doprinos nije izostao”, istakao je Gvozdenović.

U okviru radne posjete, politički direktor se upoznao i sa realizacijom ključnih kapitalnih projekata koji se realizuju u saradnji lokalne samouprave i Vlade Crne Gore u ovoj opštini, a riječ je o višemilionskim projektima koji će u narednom periodu direktno doprinijeti otvaranju novih radnih mjesta.

Svim sastancima prisustvovali su predsjednik Opštinskog odbora Admir Mustajbašić, predsjednik Opštine Petar Smolović, kao i članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore Tamara Vukašinović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve