Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Gvozdenović: Crna Gora i u ovim vremenima posvećena unapređenju saradnje sa partnerima

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Branimir Gvozdenović učestvovao je na web seminaru koji je organizovan od strane Parlamentarne skupštine OEBS-a, na temu ,,Pad ekonomske bezbjednosti zbog pandemije COVID-19"

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Branimir Gvozdenović učestvovao je na web seminaru koji je organizovan od strane Parlamentarne skupštine OEBS-a, na temu ,,Pad ekonomske bezbjednosti zbog pandemije COVID-19”, saopšteno je iz Skupštine.

“Parlamentarci su, zajedno sa ekspertima koji su učestvovali na webinaru razgovarali o socio-ekonomskim izazovima sa kojima se zemlje članice suočavaju zbog situacije izazvane COVID-19 pandemijom, kao i mjerama koje su preduzele i njihovom uticaju na ublažavanje nacionalnih kriza.

Ovom prilikom Crna Gora i partneri su podijelili ideje i naučene lekcije u odnosu na uloge koje parlamenti imaju u vanrednom kontekstu, te adresirali važnost strateške prevencije i dobrog upravljanja kako bi se spriječilo širenje zaraze u budućnosti.

Crna Gora nastoji da i u ovim vremenima pokaže posvećenost unapređenju saradnje sa svojim partnerima i parlamentima država Evrope”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve