Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Gvozdenović: Glas za DPS je glas za život u miru

Glas za DPS je glas za život u miru. Čuvaćemo Crnu Goru kao zemlju multietničkog, multikulturalnog i multikonfesionalnog sklada, rekao je politički direktor DPS-a Branimir Gvozdenović prilikom radne posjete sjevernom regionu

Glas za DPS je glas za život u miru. Čuvaćemo Crnu Goru kao zemlju multietničkog, multikulturalnog i multikonfesionalnog sklada, rekao je politički direktor DPS-a Branimir Gvozdenović prilikom radne posjete sjevernom regionu.

foto DPS

On je prethodnih dana posjetio opštine: Bijelo Polje, Plav, Andrijevicu, Petnjicu i Berane, gdje je sa rukovodstvom partije razgovarao o predizbornim aktivnostima koje se sprovode u tim opštinama.

Istakao je da mjesni odbori i komisije svakodnevno razgovaraju sa građanima i građankama i rade na predstavljanju izbornog programa Demokratske partije socijalista, osmišljenog nakon opsežne analize potreba i mogućnosti u zemlji.

“Gvozdenović je podsjetio na brojne infrastrukturne projekte koji su u prethodnom periodu realizovani u ovim opštinama, ističući da će DPS nastaviti sa aktivnostima koje doprinose njihovom razvoju i ocjenjujući da su infrastrukturni projekti pretpostavka daljeg razvoja i uvezivanja sjevera sa drugim gradovima Crne Gore i regionom, što će doprinijeti privlačenju domaćih i stranih investicija, valorizaciji nespornih i neiscrpnih resursa ovog kraja i, u konačnom, rastu kvaliteta života svih građana i građanki.

Osvrćući se na nemile događaje kojima su pojedinci pokazali jasnu netoleranciju prema različitostima na kojima počiva Crna Gora, Gvozdenović je poručio da će nakon pobjede na predstojećim izborima, još odlučnije, DPS nastaviti da promoviše zajedništvo i suživot pripadnika svih manjinskih grupa i da gradi Crnu Goru kao zemlju multietničkog, multikulturalnog i multikonfesionalnog sklada, što je ona oduvijek i bila, iako neki, koji joj ne žele dobro, danas, zarad političkih poena, zanemarujući javni interes i potcjenjujući mir, tvrde suprotno”, piše u saopštenju DPS-a.

Gvozdenović je tokom posjete sa opštinskim rukovodstvima partije razgovarao i o potrebi ulaganja u industrijski sektor, obrazovanje i zdravstvo, i istakao da je DPS u svom izbornom programu predstavio plan razvoja i podrške privredi i da jača saradnju između Vlade i lokalne samouprave.

On se tokom posjete zahvalio i dijaspori na njihovom interesovanju za svoje korijene i neprestanoj podršci koju pružaju razvoju Crne Gore kao nezavisne, razvijene, građanske i evropske države.

Gvozdenović je pozvao stanovnike ovih opština da, poštujući mjere NKT-a i čuvajući svoje zdravlje, izađu na izbore 30. avgusta i podrže, kako je naglasio, listu za život u miru, za jedinstvo, sklad i suživot svih građana i građanki Crne Gore, za ekonomski rast i zdravstvenu sigurnost, za odgovoran i odlučan pristup njihovoj budućnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve