Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Gradonačelnica Sofije podržala Vukovića

Ističući da se uvjerila u to da je kakva je promjena napravljena u Podgorici u prethodne četiri godine, gradonačelnica Fondakova je konstatovala da se grad transformisao u modernu, inovativnu, zelenu evorpsku malu metropolu

Gradonačelnica Sofije, Jordanka Fondakova, nedavno je boravila u Podgorici. Budući da se, kroz prezentaciju dosadašnjih rezultata, uvjerila u kvalitet rada aktuelne gradske uprave, pružila je podršku Pokretu “Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković”.

Ističući da se uvjerila u to da je kakva je promjena napravljena u Podgorici u prethodne četiri godine, gradonačelnica Fondakova je konstatovala da se grad transformisao u modernu, inovativnu, zelenu evorpsku malu metropolu.

“Čestitam mom prijatelju Ivanu Vukoviću koji sa ogromnom energijom vodi grad. On je učinio nevjerovatne stvari, ima energiju, voli grad, voli građane, sluša ih i razgovara sa njima. Zbog svega ovoga, on je po mom mišljenju jedan od najboljih gradonačelnika u regionu. Podgorica je prelijep evropski grad sa velikim razvojnim potencijalom. Gradonačelnik, gospodin Ivan Vuković, nastaviće da radi po želji građana da žive u zelenom, modernom i čistom gradu. On je ambiciozan, sposoban i zna šta treba da radi. Mi sarađujemo, razmjenjujemo ideje. Sigurna sam da će tako i nastaviti – energično i motivisano. Mlad je i istrajan, kompetentan i odlučan “, poručila je gradonačelnica Sofije u svojoj video poruci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve