Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Građani traže odlaganje popisa: ”Na pomolu je velika izdaja i prevara crnogorskog naroda”

Među njima je bila i predsjednica Opštinskog odbora Liberalne partije u Nikšiću Jelena Marković koja je istakla da oni mirnim protestnim stajanjem žele da ukažu da bi popis trebalo da se odloži

Građani koji zahtijevaju da se ovogodišnji popis stanovništva odloži danas su se četvrti put okupili ispred zgrade Vlade Crne Gore.

Okupljeni su nosili transparente sa porukama “Na pomolu je velika izdaja i prevara crnogorskog naroda”, “Dritane služiš se prevarama kao za temeljni ugovor”, “Manje brojni narodi, ovim popisom će da izbrišu crnogorce, narednom vas, bili u vladi ili ne. Crna Gora vas zove. Odlaganje ili bojkot”, “Crnogorci su izloženi planiranom uništenju, “Dolje Dritane, grobaru svega crnogorskog, odložite popis”, “Neprihvatljiv je popis u izbornoj godini”, “Za temeljni ugovor u ZIKS, “Popis je demografski inžinjering”, “Oni koji falsifikuju istorijske činjenice falsifikovaće i popis”..

Među njima je bila i predsjednica Opštinskog odbora Liberalne partije u Nikšiću Jelena Marković koja je istakla da oni mirnim protestnim stajanjem žele da ukažu da bi popis trebalo da se odloži.

Najavila je da će se sjutra na istom mjestu okupiti u 14 sati.

”A onda ćemo odavde poći da podržimo naše saborce na Bogetićima – koji imaju cilj kao i mi – odlaganje popisa u okolnostima u kojima je naša država urušena i institucionalno i na svaki drugi način”, poručila je Marković.

Ona je pozvala građane da im se pridruže kako bi sproveli svoje ciljeve do kraja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve