Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Građani u Budvi nasrnuli na automobil Bulatovića

Bulatovića je ispred zgrade sačekala grupa od oko 30 građana koji su ga vrijeđali i nasrnuli na njegov automobil

Smijenjeni i novoizabrani predsjednici Opštine Budva, Marko Carević i Vladimir Bulatović razgovarali su u kabinetu gradonačelnika, a sastanku prisustvuje i policija. Razgovoru su prisustvovali i Krsto Radović i Snežana Kuč.

foto rtcg.me

Bulatovića je ispred zgrade sačekala grupa od oko 30 građana koji su ga vrijeđali i nasrnuli na njegov automobil.

Krsto Radović saopštio da je dobio informacije da će policija, pa nalogu Vladimira Bulatovića i Snežane Kuč, ući u zgradu Opštine i uhapsiti funkcionere Demokrata.

Carević, koga je novoformirana većina u lokalnom parlamentu smijenila, kazao je danas ispred zgrade opštine da neće odustati od sadašnjeg načina borbe iz razloga jer su izabrani od strane građana kao legitimni predstavnici.

„Danas imamo redovan radni dan. Imamo puno obaveza i puno zaostajemo, a sve to ide na vašu štetu. Od ovog načina nećemo odustati iz prostog razloga jer ste vi vašom voljom izabrali nas kao vaše legitimne predstavnike. Dok je god to tako mi ćemo biti ovdje na našim radnim mjestima“, poručio je Carević.

On građanim okupljenim ispred zgrade opštine kazao da ostanu tu “jer su moguća iznenađenja”. – Moguće je da će opet pokušati silom.

„Dali smo priliku dijalogu i dogovorili se kao ljudi, a vidjeli ste kakav je epilog toga bio tokom vikenda i jutros. Od dogovora nema ništa. Jasno je da suprotna strana ne želi dijalog. Očigledno smo samo mi ti koji žele da se poštuju zakonu ove države“, istakao je Carević.

On je istakao da je važno da se strogo poštuje red i da ne dođe ni do najmanjeg eksesa koji bi narušio javni red i mir.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve