Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

GP URA odgovorila PES-u: Abazovićeva Vlada traje zahvaljujući nesposobnosti Spajića i Milovića da formiraju novu

Zanemarimo, kažu, činjenicu da su upravo Dritan Abazović i URA ''najzaslužniji'' što danas građani Crne Gore, kako kažu, ''uopšte znaju ko je Milojko Spajić, ali i brojni drugi funkcioneri PES-a''

Do daljnjeg, Vlada na čelu sa premijerom Abazovićem zahvaljujući vašoj nesposobnosti da formirate 44. Vladu nastavlja da servisira sve svoje obaveze, vodeći se isključivo interesima svih građana, saopštili su iz Građanskog pokreta URA u reagovanju na navode Pokreta “Evropa sad”.

“Dok građani, tri i po mjeseca od održavanja izbora, još uvijek čekaju epilog pregovora koje vodi mandatar Spajić i gledaju kako se broj poslanika koji podržava mandatara Spajića iz dana u dan smanjuje, polako ali sigurno mnogima postaje jasno da ozbiljna politika ipak mora biti nešto više od praznih obećanja bez sadržine i besomučnog traženja izgovora za svoje nesposobnosti”, kazali su iz GP URA.

Zanemarimo, kažu, činjenicu da su upravo Dritan Abazović i URA “najzaslužniji” što danas građani Crne Gore, kako kažu, “uopšte znaju ko je Milojko Spajić, ali i brojni drugi funkcioneri PES-a”.

“Zaista nam je žao što se prognoze ekonomskih eksperata iz PES-a nisu ostvarile, pa eto Crna Gora nije bankrotirala u junu, niti u avgustu, a malo je vjerovatno da će se to desiti i u septembru. Umjesto što se nadate propasti države, pokažite dozu ozbiljnosti i odgovornosti prema građanima i svojim biračima, pa javno predstavite svoj fantomski program Evropa Sad 2.0 i odgovorite na jednostavna pitanja premijera Abazovića: Da li Milojko Spajić planira ukidanje doprinosa za PIO, da li planira prodaju EPCG i zaduženje od milijardu eura? Sva ova pitanja su od izuzetnog značaja za našu državu, umjesto da za njih ponudite odgovore vi ih nazivate ‘napadom na mandatara Spajića’, sve to dovoljno govori o vašoj ozbiljnosti i odgovornosti prema građanima i građankama”, naveli su iz ove partije.

Do daljnjeg, Vlada na čelu sa premijerom Abazovićem zahvaljujući vašoj nesposobnosti da formirate 44. Vladu nastavlja da servisira sve svoje obaveze, vodeći se isključivo interesima svih građana, zaključuju iz GP URA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
27.09.2023-20:45 20:45

Bogami ..ti nista bolji nijesi od njih..za tebe crnogorci nijesu gradjani..iako je CG njihova drzava..ti si nas pokrao..i tu uslugu potpisao crkvi Srbiji..zato ces..sigurno Odgovarati..na sva nezakonita..nepocinstva..lijep pozdrav..

Nikola
27.09.2023-23:06 23:06

URA-Sva zla i unistenja koja ste ucinjeli Crnogorcima od CG njihove Djedovine nikad ne zastarijeva ! Ovo sto ste ucinjeli jednom narodu po kom se i drzava zove gori je 100x od zla koje je ucinjeno u BiH-KARADZIC-MLADIC !