Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Glavni odbor PzP-a jednoglasno podržao kandidaturu Mandića

PzP će, navodi se, insistirati da se radi na sprovođenju reformi, te osiguranju transparentnosti, odgovornosti i postovanju ljudskih prava

U Podgorici je danas održana sjednica Glavnog odbora Pokreta za promjene (PzP), koji je jednoglasno usvojio zaključke Predsjedništva, da se podrži kandidatura Andrije Mandića za Predsjednika Crne Gore, te da se na raspolaganju povodom predizborne kampanje stave svi kapaciteti te partije.

Pokret za promjene od svog osnivanja, kako je istaknuto na sjednici, baštini ideju crnogorsko-srpskog pomirenja, što je i “bila misija DF-a tokom svih prethodnih godina”.

“Naš narod jedino pomiren, i ujedinjen, može stvarati preduslove za bolji život. Ozdravljenje i izgradnja naše države i njenih institucija je naš zadatak nakon smjene Djukanovićevog režima, koji je totalno urušio sistem vrijednosti”, navodi se u saopštenju PzP-a.

PzP će, navodi se, insistirati da se radi na sprovođenju reformi, te osiguranju transparentnosti, odgovornosti i postovanju ljudskih prava.

“To je nešto što smo svi mi u DF-u dužni našim biračima koji nam pružaju podršku svih ovih godina”, poručili su iz PzP-a.

Zato su i sigurni u pobjedu Andrije Mandića, koji će, kako kažu, “u drugom krugu pobijediti Đukanovića”.

“Biće to svojevrsni referendum na kome će gradjani birati da li da sa Đukanovićem i dalje idu u dalje podjele, pljačku i kriminalizaciju države i društva, ili da se sa Mandićem mirimo, ujedinimo, i krenemo naprijed u ozdravljenje”, naglasili su iz Pokreta.

PzP je spreman da sve svoje kapacitete stavi na raspolaganju Mandiću i njegovom izbornom štabu.

“Jer smo uvjereni da je jedini ispravan put za budućnost Crne Gore, put pomirenja i zajedništva, koji je preduslov za ozdravljenje države i njenih institucija. Pobjeda je sigurna. Jer građani znaju da je kucnuo čas za povratak Crne Gore u društvo demokratskih, pravnih država bez korupcije i kriminala čiji je simbol Đukanović već 30 godina”, zaključuje se u saopštenju sa sjednice PzP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Life
25.02.2023-15:31 15:31

Gle loši medo i još gori radulović i šačica amatera u laganju…

Tara
25.02.2023-16:12 16:12

Posteni Medojevic..imali on Obraza?