Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: U Češkoj pripadnici istih struktura koje su rovarile po CG organizovale sabotaže i gubitak ljudskih života

Sa žaljenjem posmatramo i inertnost i indeferentnost naše vlade prema događajima u ovoj našoj savezničkoj zemlji. Niti reakcije niti poruke solidarnosti. Umjesto toga imamo dodvorivanje Rusiji, poručuju iz GI 21. maj

Sa nevjericom pratimo dešavanja u Češkoj, u kojoj su pripadnici istih struktura koje su rovarile i rovare po našoj zemlji organizovale sabotaže i gubitak ljudskih života, saopštili su iz Građanske inicijative 21. maj.

“Sa žaljenjem posmatramo i inertnost i indeferentnost naše vlade prema događajima u ovoj našoj savezničkoj zemlji. Niti reakcije niti poruke solidarnosti. Umjesto toga imamo dodvorivanje Rusiji i snishodljivo pravdanje za sankcije koje sa pravom uvodimo vladi ove zemlje koja iz dana u dan širi maligni uticaj i pokazuje agresivnost u odnosu sa svojim susjedima i našim drugim NATO saveznicima”, navodi se u saopštenju koje potpisuju Ljubomir Filipović, Vlado ŠibalićIzudin Gušmirović.

U svijetlu ranijih vijesti iz našeg bezbjednosnog sektora u kadriranju koje je izazvalo oduševljenje moskovske provladine štampe, ovakvo ponašanje je, kako kažu, još jedan znak da naša vlada perfidno mijenja spoljnopolitički kurs ove zemlje.

Podsjetimo BBC je objavio da ista jedinica GRU-a stoji iza diverzije u Češkoj i Crnoj Gori.

“Jedinica je takođe povezana s pokušajem državnoga udara u Crnoj Gori 2016. godine u cilju spriječavanja da se zemlja pridruži NATO-u. Navodni agenti GRU-a osuđeni su na sudu u njihovome odsustvu”, navodi BBC.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
jasno je
23.04.2021-11:59 11:59

Ljubo, morate se brzo organizirati u stranku i početi djelovanje !
ovo s rukoljubima više nema smisla a neko treb a preuzeti stvar u ruke čim ovi padnu.